Svensk spelbutik accepterar förhandsbokningar på Sonys nästa konsol – för 6995 kronor.

Svenska spelbutiken Webhallen har nu börjat ta emot förhandsbokningar#Sonys nästa hemkonsol, Playstation 4. Den nuvarande prislappen är satt till 6995 kronor och släppdatumet anges till 2013.

Observera dock att både pris såväl som släppdatum är baserade på preliminära uppgifter ännu så länge, och kan komma att ändras.

Den stora frågan just nu är givetvis om Playstation 4 (som vi räknar med att den kommer heta) utannonseras i år på Sonys presskonferens eller ej. FZ kommer givetvis hårdbevaka företagets måndagskonferens, och vill du ha reda på det senaste först av alla gör du bäst i att F5:a din favoritspelsajt under natten till tisdagen. Klockan 02:00 svensk tid är Sonys presskonferens.

Jupp de få FPS jag spelar vill jag helst spela på konsol, och om jag mot förmodan skaffar dem till PC så använder jag ändå min usb anslutna xbox 360 handkontroll. Och jag konstaterade inte att det inte kommer några intressanta spel alls, bara att det... 05/06 Så du tycker Fps är bättre på en konsol? Du säger att de pc inte har nå intressanta spel alls? Pc har nog alla du sitter och nöter i alla fall. sen så har jag en ps3 som mediaspelare så jag har båda delarna. min burk har några år på nacken och hänger... 05/06 Det går ju att förhandsboka Wii 2 också :P http://www.webhallen.com/spel/nintendo_wii/133334-nintendo_wii_2-basenhet Men jag tvivlar på att priset stämmer 04/06 De smarta hade nog varit att vänta med att boka åtminstonde tills det är kanske 2-3 månader tills release...Då vet man förmodligen mer samt den rätta prislappen...Men hur som helst lär de bli ett köp!! 04/06 Nja jag är lite skeptisk över detta förhandsboka en konsol när man inte fått information om den eller hur den ser eller om man kan spela ps3 spel det hoppas man på att dom har gjort så nu till 4:an 03/06 Oj nu fick vi reda på din ålder. Respektera andras tycken tack. 03/06 Årets PRgrej.... 03/06 Ja inte så peppad på den nya genen faktiskt.......såååååå lång tiiiiid kvar vill inte veta. Dator har man ju,ochså ett måste men någon typ av tv-spel maskin är ochså ett måste. Ska köpa psp2 det vet jag så här långt en sak i taget. 03/06 Svindyrt Är nyfiken på när Microsoft tar bladet ur munnen och lanserar Xbox "720". 03/06 snittåldern är högre på pc. jo fan, det finns ju mängder av kvalité att hämte där 03/06
Skicka en rättelse