Igår konstaterade vi att #THQ planerar stort tillkännagivande under Gamescom i augusti. Idag har samme Danny Bilson gått ut med några första detaljer kring nästa generations Dawn of War.

– Vi arbetar på nästa generation av det varumärket just precis nu, säger Danny Bilson.

– Jag känner mig som ett svin som säger att det är fantastiskt, men det är det. Och vi kommer göra något med det som du inte sett förut. Vi bibehåller vissa saker som alltid vart jättebra med de två första generationerna, går tillbaka till första när det gäller vissa saker, andra när det gäller andra saker och tredje spelet kommer med en del nya saker. När du ser det kommer du utbrista: woah. Jag lovar.

Efter att tredje delen nämndes första gången förra året, med spekulationer kring att det från början skulle bli mer som #Company of Heroes: Online om den titeln gick bra (vilket den inte gjorde), är frågan vad som händer med trean nu.

– Nu kommer Dawn of War III, vad som än händer, innefatta en mycket större strategisk komponent, mer av en pågående global strid med små taktiska företeelser, lite MMO-aktigt.

Huruvida spelet är det som kommer visas upp under Gamescom är inte helt klart, men Bilson är inte sen att retas lite extra.

– Jag kan säga att den åskådarskaran, de där hundratusentals människorna, på den platsen vid den tiden, detta är som gjort för att tillkännages där. Jag säger det. Det är min ledtråd.

Vad vill du se i nästa Dawn of War-titel?