#Electronic Arts och #DICE slog idag upp dörren till nya möjligheter att anmäla sitt intresse för att betatesta #Battlefield Heroes. Spelet kommer även vara gratis att spela i sin fullständiga form men kommer istället få in sin betalning via mikrotransaktioner. Du som var med i senaste betafasen följer även med till denna. Chansen att komma med denna runda ökar om man ansökte till betan förra omgången men inte kom med, men om du söker för första gången får du snällt vänta på din tur. Inom de närmsta veckorna drar det igång igen, men exakt när är oklart.

För att ansöka är det bara att följa den här länken, logga in på sitt EA-konto, ansöka till betan och därefter ha tålamod. Lycka till!

Överdriv inte, detta är har ju inte kommit förbi första året. =) DNF utanonnonserades ju för 12 år sedan eller något. xD 22/01 Var intressant förra sommaren.. nu är det typ.. mjäh. Dom har sjutit upp det och gjort det som man skulle tro att det var Duke Nukem :P 22/01 Bara för att båda spelen är i cartoonstuk så är det ju knappast samma spel. Jag älskar tf2, men kommer nog att spela bfh minst lika mycket. 22/01 Så reklam i spelet+typ item shop WTF? Tycker det här låter som en konstig form av P2P eller? 22/01 jag har ett EA konto men kan inte logga in på den på battefield heros hemsida. men på ea:s kan jag de någon som vet vad det kan vara för fel ? 22/01 Vad menar du med "arrogansen från dice är på tok för hög" och på vilket sätt är de hädare? 22/01 Längesen jag blev så besviken så jag nästan började gråta när jag testade betan för några månader sen. 22/01 Har man TF2 finns det inte någon som helst anledning att spela det här. Har man det inte kan det kanske däremot vara lite kul (men inte mer än så), i all sin... gratishet. :) 22/01 Provade betan innan, inte helt imponerad. Jag kanske är fel målgrupp som inbiten BF2-spelare iofs :). Saken jag störde mig mest på var att man inte kunde välja server eller ens välja att få komma på samma server som någon annan som man vill spela med. 22/01 Tycker det är kul att Dice provar nya distributionssätt för deras produkter. Nu tycker jag som någon innan att spelet hade varit betydligt intressantare att prova förra året så jag avstår nog helt. Har så mycket annat att spela ändåså. =) 22/01
Skicka en rättelse