Norska #Funcom har haft det lite motigt på sistone med vikande spelarantal för deras onlinerollspel #Age of Conan: Hyborian Adventures. I en intervju på Eurogamer förklarar dock spelets game director, Craig Morrison, att arbetet med konsolversionen fortsätter som planerat.

There is a small, dedicated team working on the Xbox platform at the moment. We still plan on having a 360 version of the game at some stage but I'm afraid I can't go into specifics beyond that at the moment.

Pc-versionen av Age of Conan släpptes redan i maj förra året, men längtande Xbox-spelare får alltså ge sig till tåls på obestämd framtid.

Skulle vara intressant att se om de lyckas. Conan skulle kunna fungera på konsoll, samtidigt undrar man vad de måste skära bort för att få det att rulla på en 360. Jag menar en hyffsat ny pc måste köra med allt på lägsta för att det ska rulla under sieg... 25/01 Kanske är värt att prova det när det är laggfritt. Men håller med som ett par har poängterat, att spela ett MMORPG med dosa är ett no-go. Ge oss mus+"keybindpad"! Har forskat fram att det finns någon tredjepartsgrej, men den såg laggig och ostabil ut. 25/01 Prövade spelet för en vecka sen efter ett långt uppehåll, och jag kan säga att det fortfarande är lika tråkigt! Quester är ju helt värdelöst upplagda, bara en massa spring hela tiden. Combat systemet, en god tanke, men jobbigt i längden. Och har det for... 25/01 Det lär ju floppa :( 24/01 Längtar gör man ju inte precis. 24/01 Stackarna. Att dom fortfarande försöker med ett spel som bara blöder, blöder och blöder. 24/01 Det kanske blir hårddisk krav. Så man får skivor att installera spelet på hårddisken och en skiva för att ha i när man spelar...Vem vet. 24/01 Fan va sugen jag är på AoC igen! Va tvungen att ge mig pga min budget. >_< 24/01 det största problemet med att porta över det till 360 måste väl ändå vara storleken??? spelet ligger ju på 30gb... och så mycket får det ju inte plats på xbox skivorna... dom måste extremkomprimera spelet för att det ska få plats typ. annars ett mycket... 24/01 Bra att du slutade där darknshy för det blev bara sämre efter det tro mig. 23/01
Skicka en rättelse