Trots att vi så sent som för två dagar sedan kunde meddela att överlevnadsspelet #I Am Alive skulle släppas i mars, har titeln nu alltså blivit framflyttad.

Nya släppfönstret är nästa räkenskapsår, vilket betyder att spelet kan komma mellan april till slutet av mars 2010. Anledningen till förseningen är att spelet, enligt #Ubisofts Yves Guillemot, "behöver arbetas mer på".

Skillnaden mellan FQ09 och FQ10 är iofs bara en dag, så bara för att det flyttas från räkenskapsåret 09 till 10 så betyder det inte att spelet är ett helt år försenat... Jag tror inte alls på att spelet behöver mer jobb utan att ledningen vill flytta... 24/01 Håller med. Eller i alla fall vänta till spelet är färdigt så man vet att det inte kan komma någon och tycka att det "borde arbetas mera på det". Om spelet är i så pass ofärdigt skick så ska man fan inte säga att det släpps ett specifikt datum. Invester... 23/01 Fattar inte riktigt att det kan vara så svårt att till en början hålla käft om när spelet kommer, sedan sätta ett datum + 3 extra månader och säga att det släpps då. Folk blir bara förbannade i slutändan när dom missar releasedatum. Och om dom då skulle... 23/01 Kunde de inte satt en mer realistisk tidsram till att börja med, eller åtminstone gått ut med att det kommer ETT år senare några månader tidigare. Känns riktigt märkligt när ett spel som precis ska släppas blir försenat med över ett år, men det är bara... 23/01 Själv är jag bara lättnad över att det är framflyttat. Tyckte det kändes alldeles för tidigt att släppa det så pass tidigt som i mars i år. Om Ubisoft får tummen ur röven och faktiskt försöker göra ett bra spel denna gång, så tror jag att I Am Alive kan... 23/01 Vilka idioter. Bättre dom hade hållt käft istället om att det skulle komma i mars. :P 23/01 Kommer va ett dötrist spel ändå. Överhypade av en CGI trailer ... 23/01 Det kommer mellan April i år och Mars nästa år, så det är ju inte säkert att det blir ett år försenat, kanske bara blir en månad. Hellre nån månad försenad är nån månad för tidigt. 23/01 Oj då. Hur kan man ta fel på mer än ett år? :S 23/01 23/01
Skicka en rättelse