Organisationen The Golden Raspberry Awards (The Razzies) har beslutat dela ut en utmärkelse till filmskaparen Uwe Boll för hans spelbaserade filmer av högst tveksam kvalitet. Filmer som House of The Dead, Alone in the Dark, Postal och BloodRayne gör att han får utmärkelsen "Worst Career Achievement Award".

Fast frågan är om Boll kommer ha tid att suga i sig allt beröm, för enligt IMDb arbetar han redan med nya filmer som BloodRayne 3 och Zombie Massacre. En av Bolls senaste, In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale, har också blivit nominerad för flertalet utmärkelser av samma organisation: bland annat sämsta film, sämsta birollsinnehavare och sämsta regissör, skriver Eurogamer.

The Razzies uppger också att Dungeon Siege-filmen kostade drygt 60 miljoner amerikanska dollar att göra, medan den beräknas ha spelat in ungefär 5 miljoner i USA.

haha han är så sjukt jävla dålig 27/01 Klart man kan, billigare på det sättet... 27/01 Men problemet är ju att han verkar jobba med sämsta möjliga crew också. Jag såg "In the name of the King" i helgen och det var skrattretande ibland. Den utspelar sig ju i mörka medeltiden och ändå går skurken i filmen runt i kavaj med axelvaddar eller... 27/01 Uwe Boll = Not so awesome :P 27/01 Det roligaste med Uwe är ju han själv och inte filmerna han gör. De är verkligen dåliga på det dåliga sättet. Tyvärr inte på det bra sättet! 27/01 Mja, första halvan av filmen var ju hyffsat bra men den andra halvan blev bara långtråkig :/ menmen, smaksak 27/01 Japp, håller absolut med. Skulle finnas fler som han där ute... våga satsa på det som DU tycker om istället för att bara fokusera på vad folket vill ha HELA tiden. Det kan inte gå mer än åt helvete. :up: Men hur man än ser på det så är ju Uwe en riktig... 27/01 Jag tror snubben har potential, men han måste sluta göra filmer baserat på spel som inte har någon vidare story. Han ska hålla sig till att regissera och inget annat, lämna manus och story till andra som kan. Inte ens Steven Spielberg skriver eget mater... 26/01 han gör ju något han gillar och tjänar förmodligen på det, b-filmer eller inte. finns ju gott om b-spel med. jag hade gärna gjort b-filmer istället för att knega på någon dryg arbetsplats... 26/01 Att han inte ger upp, jävla bollen. *rulla in en boll och låt den rulla!* 26/01
Skicka en rättelse