I somras [n=25607 avslöjades] det att Len Wiseman (Underworld, Die Hard 4) står för regin av den kommande filmatiseringen av #Epics #Gears of War. I en kort intervju med Bloody-Disgusting säger Wiseman att han skriver manuset tillsammans med Chris Morgan (Wanted, kommande Fast & Furious) och att det kan bli mer än en film.

It's going to be much more [on the] science fiction side of it than the creature side of it. I've always been much more of a sci-fi action fan than a horror fan ... The hope is that we're wanting to do a three movies and really cover the bases on everything. Basically a harder edged Lord of the Rings.

Lönt att klanka ner på Wiesmans inblandning i Gears of War <<< säger ju sig självt att det inte behöver vara Orson Wells bakom kameran (tvärtemot kan man ju se flera tillfällen där duktiga regissörer fuckar upp liknande material typ Ang Lees hulk). Wies... 11/02 Blir den lik 1:an så är det inte så farligt...skulle den dock bli lik 2:an och 3:an så är det katastrof (synd för övrigt på 3:an...när de väl tar in exo-skeleton grejerna så är filmen urusel :( annars är det ju inte mycket som påminner om Stjärnsoldat... 29/01 Tror inte det blir någon större höjdare, men man får alltid hoppas :) 28/01 jag har sjukt svårt att förstå hur Gears of war kan vara såpass populärt som dem är. Är ganska säker på att filmen kommer suga ännu mer än spelen, Varför inte göra film av tex Half-life eller något annat bra spel istället. 28/01 det finns inga "gränser" på spel i Sverige. det finns däremot rekommendationer. Doom har en 18+ av pegi men det betyder inte att någon som är 12 inte får gå att köpa spelet, bara att pegi rekommenderar att de inte gör det. Vissa filmbolag väljer att dra... 28/01 Fajn! 28/01 Men det är väl 18 års gräns på spelet? Isåfall vore det ju rimligt med 15 eller 18 års gräns på filmen. Blir väl 15 års gräns då eftersom den skall gå på bio. 28/01 Len Wiseman ska inte ta namnet "Lord of the Rings" i sin smutsiga mun. Epic fail. 28/01 En trilogi av något som får fattigt med material bara till en film.. ja det känns ju som om det blir ett riskabelt projekt, men man kan ju alltid hoppas. 28/01 Sedan 1996 klipper Statens biografbyrå inte längre bort scener ur filmer (förutom i mycket sällsynta undantagsfall såsom Subconscious Cruelty (http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Subconscious_Cruelty), och jag kan lova dig att en GOW-film inte kom... 27/01
Skicka en rättelse