Även om inget officiellt har sagts om en pc-version av #Lionhead Studios väl emottagna #Fable II så har många garanterat hoppats på det, då ettan som bekant dök upp till pc sent omsider. Nu har dock en Lionhead-anställd gått ut och dementerat på deras egna officiella forum att en pc-version skulle vara i görningen.

We're not working on a PC version of Fable II. If this changes we'll make sure you know about it on our website(s).

Även om detta alltså kan komma att ändras i framtiden, så fortsätter Molyneux senaste att vara en Xbox 360-exklusiv titel tills vidare. FZ belönade rollspelet med absoluta toppbetyget i vår recension från i höstas.

Nä jag är inte ledsen iaf.. är inne på min andra omgång Fable 2. ;) Njuter. 29/01 Ni behöver inte vara så ledsna :) Det var inte så kul... 28/01 Phobos, det är ett rollspel... man jobbar och skaffar famlij och gör andra quester om man gör main questen så är man klar snabbt ja. 28/01 winther83 "folk har inte lust att slänga ut pengar på en 360 en enhet norotisk för sin 'Ring of Death'" Vad har du fått den informationen ifrån? Folk köper ju Xbox 360, även fast den har en viss risk att få RROD. Den där faktan är falsk. 28/01 FFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUU- 28/01 Varning för skitspel. Tur det inte kommer till PC. Kommer ALDRIG köpa något mer spel från Mr Pete Mullenutt. Samma som ettan, efter några timmar är man klar och man bara gapar; fan? Var det här allt? Någon med mig skämtar aprilo? Och interaktionen med... 27/01 Detta är idiotiskt om man släpper första titeln till PC anser jag att det är spikat för att det andra skall släppas till PC med.gilla Fable första spelet trotts att det var löjligt enkelt att spela igenom. känns som något depserat och misslyckat marketi... 27/01 Då får han snällt börja jobba åt EA igen som äger rättigheterna till dem titlarna. 27/01 Me not care for a shit. Schysst grafik men boooooh. 27/01 Ingen större förlust för folk med bara dator. Fable 2 är ett jävla skit spel, köpte en xbox enbart för det mer eller mindre när det var speltorka på datorn som hårdast. Va kul dom första timmarna men sedan spåra hela spelet ur tycker jag. Förbannat tråk... 27/01
Skicka en rättelse