I en mailintervju mellan MTV Multiplayer och Todd Howard, exekutiv producent på #Bethesda Softworks, tillfrågades Howard om vad de lärt sig från #Fallout 3 som kommer hänga med till #Fallout 4.

Största lärdomen? Låt inte spelet ta slut, och ha inte en level cap.

Bethesda har tidigare uttalat sig om det finns planer på fortsättning i Fallout-serien och enligt Multiplayer är det helt enkelt inte en fråga om Fallout 4 kommer, utan när. Vilka delar av Fallout 3 anser du att Bethesda kan slipa på till nästa runda?

Så länge devsen släpper modverktyg ja, är oftast inte fallet tyvär. 03/02 Det är därför PC äger alla konsoler. 03/02 Fan vad nice... läge att införskaffa det på PC och spela det en tredje gång då. :) Ingen som vill byta? Jag har ett nytt age of conan och ett nytt assasins creed. :) 02/02 "Fps läget fixas om man kör PC, till viss del. Vilket även är ett måste för dessa mods, så tyvärr om du lirar 360." ;) Level cap är hur högt du kan gå i level innan det inte tillåter dig gå längre, Fallout 3 har lvl 20 utan DLC, 30 med. Dock fixar mods... 02/02 Det finns inga mods till xbox eller har jag fel? Jag glömde också... vad är cap level? 02/02 Fps läget fixas om man kör PC, till viss del. Vilket även är ett måste för dessa mods, så tyvärr om du lirar 360. @ snoka runt o sno saker Du behöver "owned" moden. Den gör så alla saker hos den du dödat blir dina eller "neutrala". @ pengar o försäljnin... 02/02 Fallout 3 är ett fantastiskt spel på många sätt. Jag spelade utan större eftertanke och jag gillade spelet mer och mer, det är lite inkörsport på styrningen men det tog slut alldeles för fort. Jag spelade någon månad senare en gång till då en kompis spe... 02/02 fallout 3 var skoj men det kändes som att dom hadde gort samma fel som i oblivion med spelat att göra så man ska köra en spelciel seria som man mäsrker om man spelar i 2h eller nåt. ett fallout 4 är inte det jag hälst vill se ett nyt TES är nåt som skul... 01/02 Quality-fucking-assurance behöver INFÖRAS. Tacka gudarna för mod toolsen (unofficial patches)! 01/02 gief tes 01/02
Skicka en rättelse