#EA meddelar idag att Robert Ludlums verk nu ligger i deras händer att göra interaktiva. Detta inbegriper då inte minst Jason Bourne. #Ludlum Entertainment som gav dem licenserna menar på att ett såpass stort varumärke kommer skina än mer under vingarna på den marknadsbjässe som benäms Electronic Arts. Mike Quigley på EA uttalar sig som följer:

Robert Ludlum's Jason Bourne is the most exciting action hero to emerge in decades, thrilling audiences around the world. EA is excited to enter into a long-term relationship with Ludlum Entertainment, bringing the action, intrigue and intensity of Robert Ludlum's fiction to life for casual and core gamers around the globe.

Det första spelet som är del i det långsiktiga samarbetet utvecklas av inga mindre än våra svenska stjärnor, #Starbreeze Studios, men mer information om det är ännu ej känt.

Precis som sagts innan, ett bournespel kan omöjligen vara bra som fps, bourne använder inte vapen såpass mkt för det, å andra sidan kan det ju inte bara bli ett skjuta/fightingspel heller. Essensen av bourne är ju hans aggressiva counterintelligencegrej... 03/02 Eh jaså hade hoppats på ett rts....:doh: 03/02 The Darkness var enligt mig ett av dom bästa spelen det året som det släpptes. Riddick var även det än riktig goding - jag har fullt förtroende för att Starbreeze tar hem även den här licensen. 03/02 Knights of the temple tycker jag är det sämsta dom gjort.. Fast Enclave 4evah!! 02/02 Kom det inte nyligen ett bourne spel som blev sågat överallt? :) 02/02 Gäller ju bara att inte försöka skapa något som ska följa en film och släppas lagom till premiären så finns ju alla möjligheter till bra licensspel. Vilket riddick är ett tydligt bevis på. 02/02 Hoppas starbreez fortfarande kan skapa ett bra licenspsel så inte riddick var ett lyckoskott bara. Men jag litar på dem! 02/02 Starbreeze som gjort Knight of the temple? ett av de roligaste liren ever! 02/02 Nu ska vi inte vara såna, känn tillit till Starbreeze. Fasen Wardancer - ang enclave - Jag tror jag låste upp allt som gick att låsa upp, och slutet är gjort för en uppföljare. Jag vill ha den uppföljaren :) Kan bli hur bra som helst! Riktigt "arkadig"... 02/02 Jag ser Jason Bourne mer som en närstridsperson än skytt, så om det blir ett Bourne spel som har samma likheter som Butcher Bay vad gäller strid så kan det lyckas riktigt väl. Men jag har hopp om att Starbreeze vet vad de behöver göra, liksom så många... 02/02
Skicka en rättelse