Ett nytt Live Event till #Warhammer Online: Age of Reckoning går av stapeln på fredag, 6 februari, och fortgår till och med 15 februari. Det klassificeras som en högtid och "Night of Murder" är dess namn och det är då du som spelare får möjlighet att visa din tro till alvgudinnan Kaela Mensha Khaine.

Under evenemanget får man evenemangsinflytande genom att klara av dagliga uppdrag och ta del av "Marked for Death"-uppdraget vilket innebär att vissa spelare och NPC:er på motståndarsidan är utmärkta och när ditt jobb är då att tillintetgöra dessa. I varje warcamp, scenario och storstad finns det Witch Elves och Witch Hunters utposterade som du talar med för att påbörja jakten på de dömda. Om du själv skulle bli utmärkt, tja, då kommer varken du eller dina kamrater känna till det förrän du märker att den andra sidan flörtar lite överdrivet mycket.

Klicka för mer information

Belöningar:

Basic - Shadowbane Potion that grants the title "The Murderous"
Advanced - Screaming Skull for Destruction and Murder Fang for Order
Elite - Talisman of Fell Whispers

World Drop - Khaine's Regard (ring) and Burning Blood Potion

Warhammer Online hade i slutet av 2008 300.000 aktiva spelare, vilket är en stor minskning sen de 750.000 som det rapporterades om efter att det släppts. Det är ungefär i samma klass som EVE Online, även om det bleknar i jämförelse med WoW:s 11,5 miljoner.

Detta live-event pågår även under alla hjärtans dag, så om du nyligen blivit sårad eller planerad att bli sårad kanske detta kan vara ett ypperligt tillfälle att bli av med aggressioner.

Jag tror att WAR kommer bli mycker mer populärt när folk kan få testkonton. Det var så jag började spela wow... Nu skaffade jag nyligen WAR ändå men jag var lite irriterad över att jag inte kunde testa det innan. Jag antar att många som slutat med WAR... 09/02 Jag svarade på meningen "Det är minst 11,5 miljoner som väljer att spela ett spel de tycker är bättre." och du svarar med "Vad spelar det för roll om de spelat annat eller inte? Det kan inte vara 11,5 miljoner som tycker att spelet är bättre i och med... 05/02 Det känns snarare som att spelarantalet har ökat sedan jag började spela i mitten av december.. körde en keep raid med ett fullt WB mot ett fullt destro WB idag klockan halv fem, på helgerna är det ännu mer folk.. :P det var det inte förut. (Spelar på... 05/02 Vad spelar det för roll om de har spelat något annat eller inte? De spelar ju förmodligen eftersom de tycker att det är kul. Bara för att du tycker att det är skit så skulle jag tro att dessa 11,5 miljoner spelare du snackar om tycker annorlunda, iaf... 05/02 Du förutsätter att alla 11,5 miljoner spelare faktiskt har testat någonting annat än Blizzards virtuella hög av skit. 05/02 Skillnaden är att du kan bli attackerad överallt på en full pvp server. På en core server kan du välja att inte flagga dig för PvP i normala zoner om du vill, dock på min server Karak-Hirn springer alla runt flaggade så det är nästintill full PvP =D Var... 05/02 Jag ser riktigt fram emot mördarnätterna med start imorgon, man bäddar ner ungarna och frugan och sätter sig med ett glas rött och slipar de virtuella knivarna! WAR är mitt första MMORPG och jag är grymt nöjd, har inte gillat Warcraft sen den snuttiga... 05/02 AoC äger både WAR och vovvarna. 05/02 Jag hoppades på AoC och blev besviken på allt utom det grafiska. Jag hoppades sedan på WAR men upptäckte redan i betan hur besviken jag skulle bli när det släpptes, vilket stämde. Flygande bajskorvar, mobs som hackar fram mot dig, en fruktansvärt dålig... 05/02 Hade jag bara haft tid så hade WAR haft 300.001 subscribers :) Sugen på att aktivera igen men det blir väl som innan, veckor utan att man loggar på... 05/02
Skicka en rättelse