#Valves zombiepangare #Left 4 Dead expanderar nu i vår med L4D: Survival Pack till 360 och pc. Överlevnadskittet kommer att bjuda på två nya Versus-kampanjer och ett nytt spelläge - Survival, som inget mer är känt om. Därutöver kommer pc-spelare få möjlighet att gratis ladda ner utvecklarkittet - spelets SDK - för att på så sätt realisera alla modifikationsdrömmar du kan tänkas ha där i din stuga någonstans i Värmland. Nya kampanjer som skapas med SDK:t kommer att kunna spridas direkt via L4D:s match-makingsystem.

"Since Half-Life launched in 1998, Valve has made continuous efforts to expand the offering of its products beyond what's included on the day of launch," said Gabe Newell, co-founder and president of Valve. "With Half-Life and Counter-Strike, and more recently Team Fortress 2, we've learned that we're no longer making stand-alone games but creating entertainment services. With Left 4 Dead we're extending that tradition by creating additional gameplay and releasing our internal tools to aspiring developers so they may also create and distribute new Left 4 Dead experiences."

En ny utgåva kommer även finnas tillgänglig i butik, Critic's Choice Edition, vilken kommer att innehålla allt från originalet samt extrainnehållet i Survival Pack. Pris och exakt när det släpps är i nuläget okänt för både Survival Pack och Critic's Choice Edition men Valve har för vana att släppa uppdateringar till pc utan extra kostnad.

Tråkigt för dig att du köpt ett spel du tycker är tråkigt. Poängen är att det inte tar 6 timmar att "spela igenom". Såvida du inte menar att man "spelar igenom" BF2, TF2, CoD, CS på 6 timmar. 07/02 Är rätt säker att jag läste någonstans att anledningen till att TF2-addonsen inte är gratis till 360 är att Microsoft inte tillät det. Det är anledningen till att de samlat upp ett par (Pyro, Medic och Heavy) till ett större paket som de kan släppa så... 07/02 http://www.l4dmods.com/index.php?option=com_content&view=article&id=67:left-4-dead-dlc-is-it-free-answer-inside&catid=2:news 07/02 En fin karbin 98 som startkrypskyttegevär vore grejer det. 07/02 Exakt, när det kommer det flera vapen. Vill gärna se lite flera pistoler och automat vapen. :D 06/02 Vore ruskigt dåligt gjort av Valve om det kostade. Vi godkände att spelet var lite magert från start men vi lovades mer content så det var lugnt. Och att det skulle släppas runt jul... 06/02 Du kan nog vara lung, När sdk:n släpps kommer nog ett antal börga göra sina egna kampanjer ... Bara hoppas dem bara inte blir för extrema , 06/02 Problemet är ju att det blir tradigt efter ett tag även i versus, och trots att man spelar med polare. AIn på andra survivors suger ju även rätt hårt när man spelar single. 06/02 Vi köper det bara inte om dom ska ha betalt för det! eller hur? 06/02 Till PC blir det förhoppningsvis gratis, men det är ju värre för Xbox, tror i princip att de måste ta betalt för DLC'n till xbox. 06/02
Skicka en rättelse