Ett år efter konsoldebuten är det i dagarna premiärdags för #Burnout Paradise i datorform. Äntligen, frestas vi säga, och om du ännu inte satt iväg till affären kan du plocka hem en trial-version och se vad denna version har att erbjuda.

Storleken är massiva 2,9 gigabyte och vi erbjuder två nedladdningsmodeller: via bittorrent eller som vanlig webbläsarnedladdning. Väljer du det senare krävs att du tankar hem två rar-komprimerade filer.

Trialen sägs vara en tidsbegränsad version av hela spelet; vi har dessvärre ingen uppgift om hur länge du kan spela (upplys oss gärna i denna nyhets diskussionstråd).

» Plocka hem via bittorrent

[fi=8377]
[fi=8379]

Tack till Wanuvas för detta #nyhetstips!
Synd att detta spel är ett av de ytterst få stora spel som man kan köpa online på PSN. Vore nice med Killzone 2. 09/02 Man får alltså inte köra mer än 30 minuter, sen är det slut? 07/02 Konstigt att pc versionen är mycket "fulare" än konsollversionerna!? Visst är spelet kul ändå, men man tycker att pc versionen borde se bättre då hårdvaran är bättre men fortfarande portar dom spelen till PC från konsoll med sänkt kvalite på grafik m.m? 07/02 Har det på PS3, första spelet jag köpte och det är fortfarande kul! Dom har gett ut en hel del gratisuppdtareingar till spelet (ex. Motorcycklar mm.) Igår köpte jag till första betalningsuppgraderingen som är "Party pack" där man kan köra 2-8 spelare... 07/02 Argh, bestämde mig för att ge demot en ny chans, men icke. Mina minutrar var förbrukade så jag kan inte spela demot mer, dåligt gjort. 07/02 Gällde inte bara spel. Windows uppdate kunde ta en halv dag och Nero Demo likaså. Fast 68 Mb tog sina 68 timmar = 2-3 dagar :) så du vinner nog där. 06/02 Var bra portning. Men saknar det överdrivet våldsamma krasherna :/ och så ska man nog ha ratt till det här för skön känsla :P 06/02 Blir en dubbelpost här! Spelet utvecklades först och främst till PS3:an och portades sedan till 360. Så enligt de flesta recensioner så är Ps3:an lite snyggare, men inte med mycket! 06/02 Tack för svaret! Nu har jag beställt spelet! Vi syns i Paradise city^^ 06/02 Detta spel är verrkligen riktigt kul på ps3! Är det någon som vet om det är någon större skullnad på spelet i pc,360 eller ps3? Jag menar ser spelet precis likadant ut på alla konsollerna? 06/02
Skicka en rättelse