Under en intervju hos Joystiq säger #Naughty Dog-chefen Evan Wells att #Uncharted 2: Among Thieves kommer att kosta totalt 20 miljoner amerikanska dollar att utveckla. Detta är samma kostnad som originaltiteln, fastän uppföljaren bygger på samma spelmotor och kostnaderna alltså torde vara signifikant lägre. Men inte så, eftersom Wells berättar att företaget gör en jättesatsning på ett rikare narrativ och en "mycket mer djup och intressant enspelarupplevelse" än vad som var fallet i ettan.

Rörelseschemat har omarbetats och inspirerats av det friare upplägget i #Assassin's Creed och har på det hela taget givit en mer äventyrlig Nathan Drake än förr.

It really allows our designers to think completely creatively. Any situation you can imagine or any scene from a movie, it is like, 'Well we can put that in our game'.

Uncharted 2 sägs också bli längre än originalet, samtidigt som det kommer dra nytta av den fulla kraften i Playstation 3. För att spana in de senaste läckra bilderna från spelet kan ni klicka in er på vår bildnyhet tidigare i veckan.

Större, bättre och vackrare. Som vanligt, alltså. Uncharted 2: Among Thieves är exklusivt för Playstation 3 men saknar ännu släppdatum. Ett troligt julsläpp, kanske?

Det hoppas inte jag, inte för att undanhålla ett bra spel till 360-ägare utan just för att uncharted är så välgjort som det är JUST för att ND slapp tänka på hur en del effekter ska skrivas om för rendering i directx mm. Som jag sagt länge, de bästa spe... 09/02 Skaffat platinum på Uncharted och jag är tok nöjd med spelet. Det var spelet som gjorde att jag skaffade mig en PS3. Bästa spelköpet på bra länge. Fantastiskt snyggt spel men framförallt var det mycket underhållande att spela. Hoppas 2:an behåller samma... 09/02 Jag gillar också 360 kontrollern, har den till PC, men när det kom till kritan var mediafunktionerna i PS3:an viktigare för mig än något som 360:n hade att erbjuda. Nu har jag faktiskt vant mig vid kontrollen också. Till och med triggerknapparna. Unchar... 08/02 LÄNGTAR!!!! 08/02 aa precis, det lät bättre ord :D 08/02 Eller rättare sagt, det händer rätt tidigt att det pressar ur all kraft. Sen börjar man optimera och blir effektivare. Effektivitet for ze win. 08/02 sånna därna saker är imo skit snack. kolla på Ps2 det tog _många_ år innan spelen verkligen blev "wtf? hur faan fick dom detta å funka med PS2?" Men aja, vi har ju inte sett spelet, men jag är rätt så övetygad om att det kommer spel som "maxar" ännu mer... 08/02 Det här ser man fram emot, NÅGOT!!! :) 08/02 håller med soldier_blue här. varenda tråd hadlar om ps3/x360. Jag valde 360 för att jag gillar kontrollern bra mkt bättre, men lirar gärna ps3 när jag får chansen. Ordet "fanbay" borde förbjudas. /Frisell 08/02 Har inte fått chans att prova Uncharted 1, men förmodar att det är en mycket bättre version av Tombraider spelen, det är lite i samma stil väl, äventyr och lite småknepigt ibland ? 08/02
Skicka en rättelse