1988 släppte #Namco ett spel indiefans kanske kommer ihåg, Splatterhouse, ett spel som fick flertalet uppföljare. [n=24601 FZ rapporterade] om en eventuell next-gen-uppföljare redan förra året, nu är det klart - det kommer en, 21 år senare. Den här gången har #Namco Bandai använt sig av den senaste teknologin för att skapa skinande blod till Xbox 360 och Playstation 3. Du antar rollen som ett hyperpumpat muskelberg med hockeymask; sett det förr? Din roll är att i plattformsmiljöer röja bland monster och undvika onda fällor.

Spelet, som fullständigt översköljs av blod och kroppsdelar, kan ses lite som en konsolversion av en splatterfilm. Alltså ett möjligt kap för fantaster av denna genre. #Splatterhouse väntas dyka upp i butik i slutet av april.

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="430" height="322"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=45204"></param><param name="quality" value="high"></param><embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=45204" swliveconnect="true" name="gtembed" align="middle" allowscriptaccess="sameDomain" allowfullscreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="430" height="322"></embed></object>

Skicka en rättelse