Japanska spelsajten Watch Impress har lagt upp en presentationsbild, som offentliggör alla de utvecklare som officiellt fått licens av #Sony för att jobba med deras onlinetjänst Home. Totalt rör det sig om 24 spelhus som får fritt fram att skapa eget innehåll för att marknadsföra sina Playstation 3-spel virtuellt. Bland de större hittar vi jättar som Electronic Arts, Activision, Capcom, Sega och Ubisoft. Dessa samsas med betydligt mindre och mer nischade utvecklare som strategirollspelskungarna Nippon Ichi och pusselexperterna Q Entertainment.

Här är den kompletta listan:

#Acquire
#Activision
#AQ Interactive
#Atlus
#Capcom
#D3 Publishing
#Disney Interactive Studios
#Electronic Arts
#Game Republic
#Genki
#Gungho
#Hudson
#Irem
#Koei
#Konami
#Namco Bandai
#Nippon Ichi
#Paon
#Q Entertainment
#Sega
#SNK Playmore
#Spike
#Tecmo
#Ubisoft

För att ta reda på mer om något av företagen går det utmärkt att klicka på länkarna, så förs ni direkt till FZ:s arkiv för just det företag ni vill åt.

Skillnaden blir väl att det kommer kosta 150 kr/mån om M$ gör något liknande. 11/02 Hoppas Microsoft inser hur stor potential en sån här tjänst har och gör ett eget Home 10/02 Båda utvecklarna ingår i Activision. 10/02 Dom senaste gångerna jag har försökt ta mig ur min bostad så har downloaden avbrutits med okänt fel, så hittils är jag föga imponerad. 10/02 Gick runt i PSP300 området för någon dag sedan och letade koder, men hittade bara 5 av 8 :P On topic, kul att fler och fler företag får utveckla Home. Hoppas vi får fler arkadmaskiner och spel. 10/02 Jag hänger alltid i Uncharted baren, riktigt grym mötesplats 09/02 Far Cry 2 Zonen var ingen hit tycker jag, alldeles för lite att göra, red bull var något bättre, likaså psp3000 zonen. Tror nog det kommer bli mer innehåll efterhand. Det är ju trots allt bara beta ännu. 09/02 De är uppdelat i olika regioner (USA, Europa, Japan osv.), och varje region har egna servrar och ja antar att varje del av världen är en egen server, tror de finns 5 här i Europa. 09/02 Men hur funkar det egentligen, det är väl inte bara en server för det skulle ju inte funka med flera miljoner i samma rum :p hehe, men är det nån slags uppdelning, usa, europa och sen är det speciella servrar för varje del av världen ? Och om det är mas... 09/02 Finns det någon poäng med att göra ett begränsat antal arkadspel och bowlingbanor? Verkar ju bara vara puckat. Är det en serverbegränsning? När man börjar simulera sådant som köer och väntetid så har man fan gått alldeles för långt i sin strävan mot vir... 09/02
Skicka en rättelse