Det har de senaste dagarna spridits ett rykte om en uppföljare till #Dead Rising och idag slår #Capcom på klockorna och gör det hela officiellt. #Dead Rising 2 utspelar sig flera år efter anfallet i första spelet, i en dyster verklighet där hela USA härjas av blodtörstiga odöda. Utvecklingen sker hos #Blue Castle Games med hjälp av några veteraner från Dead Rising-gänget samt Capcoms Keiji Inafune som producent.

I Dead Rising 2 utforskar du Fortune City och kommer få möjlighet att tillintetgöra tiotusentals zombies på, gissningsvis, oerhört många eller ännu fler blodiga sätt. Spelet utvecklas till pc, 360 samt PS3 men släppdatum är ännu okänt.

Får väl hoppas att det inte blir en kass PC port. 10/02 ettan va sådär, capcom kanske har fixat problemen som de fått höra från spelare eller så gör japsarna som de alltid har gjort och kramar musten ur det här som alla spel 10/02 dead rising var halvkass, hoppas att detta är bättre! 10/02 har absolut inga höga förväntningar om detta. 10/02 Jag tror rätt ord för det är: Wootsauce. 10/02 Det jag störde mig på i ettan var att zombiesarna respawnade när de kom nog långt bort från karaktären. Tex kunde man köra runt runt med jeepen i parken och det kom hela tiden nya zomies. Det kändes trist faktist. 10/02 "They went gambling, now they´re rotten." Jag hoppas på att bara blir Dead Rising med en 2a efteråt, känner inte att det var några som helst problem med första. Förstår inte varför folk lipar över time-limit, fick ni sitta kvar i eran sandlåda hur länge... 10/02 Vet om det s.k. lekläget. Men gör inte mycket för att plåstra såren efter alla missade lektillfällen under spelets gång. Jämför med en sandlåda (vilket spelet ju är). När sandlådan är ny och spännande avbryter morsan dig konstant för att diska, städa... 10/02 Trodde aldrig jag skulle säga detta men detta spel skall faktiskt spelas på konsoll. Främsta anledningen till att jag skaffade xbox360, dead rising. 10/02 Tyckte att save-systemet var bra, ger en oslagbar panikkänsla och du vill för allt i världen inte dö vilket gjorde att man tänkte sig för innan man slängde sig in bland 500 zombies. 10/02
Skicka en rättelse