#Sega har utannonserat att #en ny Alien vs. Predator-titel är på väg av utvecklarna #Rebellion - samma företag som ansvarade för den klassiska actiontiteln från 1999. Tidigt nästa år är tanken att två av filmhistoriens vidrigaste och mest elaka kreationer får göra upp igen, i ett spel vi för tillfället saknar vidare uppgifter om. Varsågod, ett stycke Sega-PR:

The innovative new AvP game presents an exciting opportunity for us. It represents a fantastic addition to our growing Aliens franchise and the reinvention of one of gaming's most cherished iconic titles.

Sega lovar att mer information kommer "vid ett senare tillfälle". Tills dess hurrar FZ-redax över att ett nytt spel i serien kommer överhuvudtaget. Samtidigt som vi med skräckblandad förtjusning minns hur läskigt Rebellions original var.

Nu finns det info (scans) om spelet samt bilder på hur det ser ut. Antar att man inte får posta bilder på scans i forumet så ni får leta fram det själva. Det är två tidningar en om PS3 och en om 360. 26/04 hälspricka is the shit! då livar denna nyhet upp : ) 12/02 wtf? vad menar du? 12/02 JAAAAAARRÅÅÅÅ! 12/02 Jaaaaaaaaaaaa! Fan, bara bra saker som händer idag. Förutom nageltrång. 12/02 Jag tror få personer, efter lite eftertanke, skulle få för sig att skylla för högt satta förväntningar endast på PR-folk. Men... låt oss hoppas att det blir värt att korka upp champagne för, inte sant? Förväntningarna är ju halva glädjen, och "hajp" var... 12/02 Man får förvänta sig vad man vill, det säger jag inget om. Men man ska vara medveten om att det här med sjukt uppskruvade förhoppningar inte enbart är slipade pr-nissars fel. Eller som i det här fallet - inte alls. Efter AvP har Rebellion mig veterligen... 12/02 Förespråkar man pessimism före optimism? Eller har redaktörn bara illusioner om allmän återhållsamhet? :D 12/02 Jag tycker inte förväntningarna är orealistiska. De är proportionerliga till hur bra det första spelet är, och om utvecklaren skulle skapa ett spel som inte lever upp till föregångaren för fem öre, är det då vårat fel som fans? Knappast. Visst, de kansk... 12/02 Ibland läser man besvikna kommentarer om att spel inte lever upp till förväntningarna. Ofta får företag då skäll för att de hajpat spelet galet mycket, ungefär att de ljuger. Nästa gång jag läser en sån kommentar kommer jag länka till den här tråden. 12/02
Skicka en rättelse