Vad sägs om att lira #Tomb Raider: Legend gratis i en månad och samtidigt få testa vad som sägs vara världens snabbaste tjänst för nedladdning av spel? Awomo är namnet på en nätbutik i stil med Steam och Gamersgate. För närvarande pågår betatestning och för att sätta tjänsten på prov (och uppmärksamma oss om dess existens) frestar de med nämnda erbjudande.

Awomo säger sig kunna leverera spelen upp till 20 gånger snabbare än andra nedladdningstjänster (oklart vilka - vi räknar kallt med att de inte räknar med diverse illegala tjänster...). Tekniken bygger på att du kan börja spela redan efter att ha fått hem en liten del av produkten; du behöver alltså inte ta hem hela klabbet innan du sätter igång (Steam har för övrigt en liknande funktion). I nuläget finns inga spel till försäljning men upphovsfolket lovar en diger katalog när tjänsten väl släpps i skarp version. Tills dess kan du som sagt låta ditt bredband ge den en match.

men Tomb Raider är ju jätte dåligt! 13/02 fail då alltså. och använder man x86 2009 är man mer än puckad. 13/02 Tänkte det samma... visserligen så har jag bara Telia ADSL 24. Så det spelar ingen som helst roll vart jag laddar ifrån... jag kan aldrig ladda fortare än ca 2MB/s. Men att de lovar 20ggr högre hastighet låter bara idiotiskt. Det förstår man ju att de... 13/02 Men det lär ju dröja ett tag. ^^ Nu när Windows 7 kommer så försvinner nog en stor del Windows XP-användare. Men säkert INTE till förmån för x64. Tror snarare att största delen kommer att fortsätta på x86. Majoriteten av PC-användarna är ju trots allt... 13/02 installerade om datorn i mådags och tankade då ner mina steamspel , det gick i 10.6 MB/s Awomo måste lyckas trycka in 200MB/s hem till mig om de ska vara 20 gånger snabbare 13/02 skulle även gissa att större delen av de som kör 64bitars, främst XP64 inte har köpt sin kopia... 13/02 Samma sak fungerar på Steam. 13/02 hur sjutton har de gjort så man kan börja spela spelet innan man laddat hem hela? måste vara jävligt speciellt. det kan ju inte vara torrent teknik de använder sig av, och då lär de har några jävulskt snabba servrar om de kan hålla tempot uppe när tusen... 13/02 coolt, Underworld var ju kuligt. Har inte lirat Legends så det kanske får bli ett test där. 13/02 Nej nej... det har du 100% rätt i. Tror bara att det kräver ett nytt OS för att det ska hända. Något bättre än Vista då d.v.s. 13/02
Skicka en rättelse