Den 360-exklusiva expansionen till #Grand Theft Auto IV, kallad The Lost and Damned, finns nu tillgängligt att införskaffa. Du erbjuds en helt ny enspelardel där du förutom motorcyklar och våld får åse lite manlig fysiologi.

[v=3692;nl]
Vi kollade under förra veckan in spelets många [n=31439 nya flerspelarlägen] och nu har alltså även du möjlighet att prova dem för en kostnad av 1600 Microsoft Points (~180 kronor). Glöm inte att du kan spela online [n=31385 utan guldmedlemsskap] till och med den 22 februari.

Då har man laddat hem L&D på 1,78 GB då. "Noiset" var dte första man stängde av ja. Bara irriterande. Köpte 2000 points via Live (på websidan, inte via XBOXen). Kostade 226 kr. Men sen såg jag att det dragits 10 kr samma dag också. Är det Microsoft som... 19/02 Om någon som jag undrade va fan det var för fel på min skärm när jag lirade det så var det tydligen en inställning som gjorde att det hela skärmen hade ett brus. Noise Filter hette det. Bara jag som inte förstod syftet med det? Stängde av det direkt.... 18/02 Om någon som jag undrade va fan det var för fel på min skärm när jag lirade det så var det tydligen en inställning som gjorde att det hela skärmen hade ett brus. Noise Filter hette det. Bara jag som inte förstod syftet med det? Stängde av det direkt.... 18/02 Hmm nej 18/02 Helt underbar, köp om ni inte redan skaffat det. Klarade precis ut det, blev ca 8 timmar för mig. Nya musiken är riktigt skön! 18/02 Rockstar är sjukt bra på marknadsföring. Dom får varenda tidning och internet site att snacka om deras spel :P 18/02 Förstår att det inte är så mycke snack nu, det är ju inte den hemska kvinna kroppen som är framme. den som måste gömmas till vilket pris som helst. Kanske snart är dax att punga ut för en kexlåda ändå. 18/02 Sikken lirare :P 18/02 Nivån är hög som vanligt.. :D The Lost and Damned verkar värt pengarna iallafall. Måste dock klara GTA IV innan jag köper expansionen...känns lite dumt annars. 18/02 Det var bra långt alltså. Hade väntat mig 3-4 timmar speltid men jag är på 40% och det har gått 6. Och då har jag till 90% bara kört main missions. Ser att det finns massa "gangwar" och "Race" och så har jag hittat en "Random Character". Finns lite småt... 18/02
Skicka en rättelse