MTV:s spelblogg har fått reda på att kommande massiva onlinespelet #Lego Universe, som tidigare bara varit utannonserat för pc, även kan komma att släppas till konsol. Det är spelets project lead, Mark Hansen, som säger att företaget "definitivt" är intresserat av att få ut spelet på flera format.

I definitely see LEGO Universe coming to consoles. We're still evaluating when it would be best to come out on console.

Enligt bloggen säger han också att det endast är "en tidsfråga" innan även en konsolversion dyker upp. Tills vidare arbetas det dock inte på någon konsolversion hos utvecklarna, hävdar han.

Lego Universe skulle ursprungligen ha släppts i slutet av november förra året. Sen skulle det släppas första kvartalet i år. Nu skall det inte släppas i år alls. Så när släpps det? Ingen aning, verkar inte som att ens utvecklarna #NetDevil kan svara på det i nuläget.

Tills vidare är alltså allt vi kan göra att fortsätta bygga på det där Harry Potter-slottet och vila ögonen på nyhetens toppbild. En konceptbild som ser inte så lite inspirerad ut av de där små, knasiga pocketboksbilderna vissa religiösa grupper brukar komma dörrknackandes med, inte sant?

Skicka en rättelse