#Ubisoft meddelar att man ämnar tränga sig in på den kanske inte alldeles överbefolkade marknaden för spel till Mac-datorer. I mars släpps ett antal titlar (vissa hyfsat färska) till #Apples OS X-bestyckade maskiner.

#Prince of Persia och #Shaun White Snowboarding släpps dels i traditionella spelbutiker, dels kommer de säljas i Ubisofts egen nätbutik och GameTree Online. Äldre alster som #CSI: Crime Scene Investigation, #CSI: Hard Evidence, #Rayman: Raving Rabbids och #Petz Sports uppges också vara på gång att portas till Mac, fast här kommer försäljningen av någon anledning endast ske över disk.

Så sjukt nice att det börjar lossa på spelsidan för Mac, man kan ju faktiskt hitta lite utbud nu =) Mac Spel (http://www.mac-spel.se) Återstår att se om Ubisoft håller vad dom lovar nu... 25/02 Ja det var riktigt dåligt av de, blir lite sur över att EA stolt står och säger att man ska stödja Macen för att sedan exkludera hälften av Macarna för att man inte orkar fixa så att alla grafikkort fungerar. 20/02 Är inget fel med datorn i sig, men det här står i readme: "On Mac OS X systems that have NVIDIA cards with less than 256 MB of VRAM, you may need to reduce the graphics quality through the methods described in General Troubleshooting for improved graphi... 20/02 Gillar detta! Kör själv XP och OS X på en MacBook Pro. Bästa av båda världar :) 20/02 Säker på att det inte är någon inställning eller något som är fel i datorn? Kan spela spore smärtfritt på min iMac. 20/02 Må väl hända. Men det är fortfarande oförklarligt att Spore bara är knappt spelbart på lägsta inställningarna med ett geforce 8600. 20/02 Möjligt att de bättrar på sig men de är fortfarande långt, långt ifrån jämförbara med Windows-burkar, både vad gäller pris och prestanda. Imac, som väl borde vara det givna valet för spelintresserade, kör som bäst Geforce 8800 GS-grafik - ett kort som... 20/02 Apple tog ett steg i rätt riktning när man släppte nya Macbook (uni) med NVIDIA GeForce 9400M, tillskillnad från de gamla med processorintegrerade grafikkort. Går långsamt,men framåt i alla fall. 20/02 Utvecklarna lär inte satsa på Mac-spel förrän vrång-Apple ser till att utrusta sina ärligt talat rätt dyra datorer med anständiga grafikkort. Menar, varför skulle någon utveckla Crysis-likande spel till en maskin som nästan ingen har råd att köpa? 20/02 Får ge Transgaming beröm, cider har putsats upp rejält och lider inte alls av samma prestanda problem som vi fått dras med sedan tidigare. Man har gjort ett jäkligt bra jobb med cider-motorn. 20/02
Skicka en rättelse