Det är mer än en person som fått upp ögonen för #Quake Live, webbläsarversionen av #Quake III Arena, och inte minst här på redaktionen. På tisdag, 24 februari, är det dags för helt öppen beta för fragsugna individer. I samband med att det blir öppet återställs även all statistik. Så om du kämpat som en dåre under stängda betan så ligger du än en gång på noll, finito. Om du inte spelat på 28 dagar tas ditt konto bort och du får vackert öppna ett nytt.

Om du har vägarna förbi Quake Live på tisdag är det bara att ladda raketgeväret eller ta fram sågen och köra igång. Vilka av er kommer lägga ner tid på att bli bäst nu när motståndsmöjligheterna ökar?

Tack till BlueBlood, zsm för detta #nyhetstips!
IMO är den enda anledningen att köra ett spel direkt i webläsaren att man slipper allt krångel med installation och liknande och att man vet att programmet körs sandboxat - detta gör man INTE med quake live. Det kräver att jag: 1. Laddar ner ett install... 23/02 Hade 15 invites när inlägget skrevs. Tyvärr såg jag ju nu att de inte finns kvar. 22/02 2saker som jag tycker lite kassa med betan är att pingen kan vara rätt kass för mig imellanåt(verka dock bara vara för mig typ. :P ), sen att playerlimit ändras efter allt fler joinar servern. Vill man spelar max_8 så går det inte. Blir för mycket "spam... 22/02 har varit med i closed beta sen oct/nov nånting.. funkar hyffsad bra och lätt att installera.. en liten plugin bara till firefox eller iexplorer som fixar resten. är lite besviken på att de finns begränsad antal servrar just nu och närmast är lite långt... 22/02 Kollat dina invites på sistonde? Jag har ingen "bar" alls där uppe som invitsen fanns. Antar att dom har tagit bort alla invites nu inför open beta. känns ju nödvändigt att ha i 3-4dagar liksom. Plus att dom kör ner Quake Live imorgon. 22/02 Jag har 15 invites till den stängda betan, vill du ha en så skicka namn och efternamn och din email i ett PM till mig! Först till kvarn! 22/02 hade det vart Q2LM hade jag lirat lätt... Annars kan man lika gärna spela webbtetris 22/02 w00t, hur fan fick jag tillgång till den stängda? :P fick ett mail där det stod att jag blivit "utvald"... 22/02 Allting upp till molnet nu bara \o/ 22/02 Äntligen! ^^ 21/02
Skicka en rättelse