#Square Enix meddelar att #The Last Remnant släpps till pc den 20 mars. Pc-versionen av det japanska rollspelet har slipats några varv till -- bland annat finns bättre karaktärsanimationer, aningens fördjupat spelsystem samt val mellan japanska eller engelska röster på listan över förbättringar. Det påstås att striderna skall vara snabbare, och med kortare laddningstider, också.

När FZ recenserade Xbox 360-versionen i vintras var vi inte så imponerade. Det är fortfarande inte känt när den utannonserade Playstation 3-versionen skall släppas.

http://www.fileplanet.com/196906/190000/fileinfo/The-Last-Remnant-Trial-(North-American) Testade PC-demot nu, och det är en hyfsat kass konsolportning. Spelet visar knapparna från 360-kontrollen jämt, men jag vet inte vilken tangent som motsvarar vilken... 26/02 Härligt, har velat spela detta länge nu, men 360 versionen har INTE lockat 24/02 Åå ett J-rpg till PC, kul oavsett hur det blir. Senaste jag spelade var FF8 och då hade jag det redan till PS. 23/02 Det beror lite på hur "finkänslig" man är hehe. Visst, det slöar till emellanåt men inte tillnärmelsevis så ofta eller så mycket som vissa vill få det att låta som. Speciellt nu när man kan installera spelen på hårddisken. Då är texture pop-in (som Mass... 23/02 Som jag förstod det som har väl spelet ganska stora problem med framerates väl? 23/02 Jag sitter och spelar det just nu och tycker att det är helt ok. Det finns saker som irriterar mig (som fan) men rent tekniskt är det överkomligt för min del. Det som stör mig, däremot, är huvudkaraktären. Squeenix verkar ha gått på gängse "amerikansk... 23/02 ^- Skulle avråda dig från det om dessa förändringar stämmer. Last Remnant är knappt spelbart enligt mig som det ser ut nu på 360, såna fall måste man vara väldigt förlåtande. 23/02 PS3 vern har ju försenats en hel del, undrar om de är yttligare en av gruppen som har problem med UT motorn till PS3 I alla fall PC försäljningen av denna titel lär nog göra klart ifall square släpper FF13 till PC eller ej :P de har sagt att de har fund... 23/02 Blir nog att jag skaffar 360 versionen när det har gått ner i pris ändå :). 23/02
Skicka en rättelse