Att få ut demoversionen av #Tom Clancy's Hawx visade sig vara en bökig historia. Xbox 360-versionen landade (eller lyfte, kanske man ska säga) redan [n=31359 för ett par veckor] sedan, men både Playstation 3- och Windows-upplagorna har skjutits fram. Nu har emellertid den förstnämnda äntligen släppts och den finns att plocka hem via konsolens onlineläge.

Pc-demon då? Jo, med till gränsen till säkerhet gränsande sannolikhet vågar vi påstå att den dyker upp i början av nästa vecka.

Tack till JaoL för detta #nyhetstips!
Det släpps 17:00 GMT, det vill säga 18:00 här i Sverige ;) Men jag håller utkik ändå :D 02/03 Demon släpps 17:00 och finns från det ögonblicket att ta hem härifrån FZ. Håll utkik efter nyhet exakt 17:00. 02/03 Idag kommer förhoppningsvist demot :D Jag själv chansar runt 18:00 här i Sverige. Och för er som subscribar på fileplanet kan ner förladda demot. Sök bara på hawx :) 02/03 första banan va riktigt dryg. Men blev också rätt duktigt besviken på manuell styrnings vinkeln, i vissa fall har man inte en aning om hur planet kmr att åka och när man har sikte på någon så sticker bilden iväg och planet gör nått helt annat men inte... 01/03 Håller mig till mitt gamla D.I.D:s F-22 Total Air War Det är flygning och njutning.. synd att maxupplösning är 800x600 på det bara :/ Fast det har AA 01/03 Ett tips till er som inte har testat demot ännu: Skippa första banan! Man blir bara arg... 28/02 Sluta snacka om RE nu tack. Har just testat HAWX. :( Håller med RazorShard om kameran i non-assisted flying. Blev riktigt arg när jag spelade. Enda sättet att spela var att ändra till assisted flying och HUD-vyn. Men då är HAWX bara en blek Ace Combat... 28/02 RE-serien i övrigt har ju gått från survival horror till i stort sett ren action, så varför kan inte kontrollerna göra det samma? 28/02 (Nu blir det lite off-topic att prata RE5 här, men anyways): Jag hade kunnat köpa att man inte kan springa och skjuta samtidigt - det hade det funnits en viss logik bakom - men att inte ens kunna gå långsamt bakåt och skjuta? Eller ha ett "skjuta från... 28/02 Försökte inte dissa nån ens, var helt ärlig. Spela GoW2 eller Quake om man vill springa och skjuta samtidigt. Det var liksom ingen "pun intended", alla är inte som du och försöker vara "coola" och försöka "dissa" folk... Om det är vad du gillar bäst,... 28/02
Skicka en rättelse