Det tog [n=31359 närmare en månad] men från och med i dag kan #Tom Clancy's Hawx äntligen provflygas på alla plattformar. Demoversionen till Windows är alltså släppt och den bjuder på ett par uppdrag från spelets solospelardel. Du hämtar den enkelt via ett besök i vårt filarkiv. Eller rättare sagt, via ett klick på följande länk. Uppdatering: Nu finns demot även som torrent.

[fi=8470]
Hawx är ett arkadflygspel som spinner vidare på författaren Tom Clancys visioner om modern krigsföring (vilket kanske inte är helt överraskande då #Ubisoft står bakom spakarna). Du krigar hursomhelst i en nära framtid och kommer stöta på händelser och karaktärer från andra Clancy-lir.

Spelet släpps till Xbox 360 och Playstation 3 på fredag. Windows-flygare får ge sig till tåls till den 19 mars. Nedan en film som visar spelet flerspelarläge.

[v=3723]

Har nästan samma problem, skärmen blir svart sen kommre 'P: \Spel\Tom Clancy's H.A.W.X Demo\HAWX.exe.dmp'. Får inte ens fram ubi loggan. Hadde samma problem med demot som orginalet som jag köpte idag... Vore snällt om vi fick någon hjälp.:heart: 20/03 Gripens huv öppnas åt vänster inte upp/bak. XD Rätt många andra detaljfel oxo. Sen är det den gamla A versionen och inte C. http://hawxgame.uk.ubi.com/aircraft.php 04/03 eller Lock on!:up: 04/03 Va fan, kan man inte flyga från cocpiten? Känner ju sig som en blind höna att försöka skjuta ner saker när dina ögon sitter 2 km från planet. Man vet fan inte om man flyger upp o ner, vänster, höger eller nått! Nä fy fan, vilket skit! 04/03 Håller med, snyggt men arkadflyg.... 04/03 Jag tyckte det var rätt kul spel :) Efter jag klara av det första gången slog jag av musiken och rösterna i spelet för att dra på min egen musik. Fan så mycket ballare det blev då! Fox one, Fox one! Det är ju inget spel man nöter precis. Kul i små mängd... 04/03 tycker det är lite roligt att de lagt till att man kan röststyra vissa saker som flares och missiler mm. 04/03 Haha när jag tittar på filmen ovan så känner jag mej som i en Star Wars film, vapen som låter som laserkanoner och överflödig HUD som inte ens är snygg, Näe detta spelet blir inget köp faktiskt, håller mej till mer realistiska flygsimulatorer istället,... 03/03 Någon som har problem med att allt utom profilen försvinner efter omstart? Sökte på nätet men alla verkar ha kvar sina plan + levels ^^ 03/03 för att du kör med normal inställningarn, kör du avancerat får du mer frihet, nu så tvingas planet att svänga när du göra farliga dykningar och det är rätt störigt då man ibland vill kommer i dom där lägena för att ta ut nåt. nåt jag märkt är att mitt... 03/03
Skicka en rättelse