Konkurshotade spelhuset #Midway kämpar vidare för att klara livhanken. Senaste budet för att få in pengar är en utförsäljning av alla rättigheter till den populära #Mortal Kombat-serien. Sedan 1990-talet har visserligen seriens rykte och spelens kvalité dalat betänkligt -- men försäljningsmässigt är serien i allra högsta grad fortfarande att räkna med.

Återstår att se alltså om, och isåfall vilket, företag som kan tänkas vara intresserat att hosta upp slantar för fatalities och annat blodigt övervåld. Att köpa rättigheterna till Mortal Kombat vore givetvis en utmärkt genväg in i fightingspelsbranschen för nykomlingar. Men också konkurrenter som #Capcom med flera kanske är sugna, om priset är det rätta?

Senaste Mortal Kombat-titeln var den lyckade spinoffen #Mortal Kombat vs. DC Universe, som släpptes till Xbox 360 och Playstation 3.

Källa? Jag antar att ni inte fått ett pressmeddelande om detta och ifall jag har rätt så vore det bra ifall ni kunde länka till källan så som alla andra nymediesajter gör. Tillsvidare får jag helt enkelt googla :). 03/03 Skulle vara tufft om den som köper det släpper ett nytt mortal kombat med sån där grafik som det var förut :P..Fast ännu bättre, nog borde dom väll kunna göra så att det ser poto realistiskt ut nu? och fylla spelet med ännu mer kombos å specialare...FAT... 03/03 Första spelet spelade man för våldet ;p ...andra för att det faktiskt fanns många karaktärer... och sen våldet. Känns sen inte som att man nådde upp till de höjderna efter det :) Får se hur länge det tar tills det kommer nån Street Fighter IV klon. 03/03 dom första 3,4 var väl bra, sedan gick det utåt och när dom började blanda sig med marvel blev det ju bara löjligt. 02/03 Tycker det suger att dom har tagit bort mycket våld i dom senare spelen. 02/03 Mortal Kombat: Shaolin Monks är enligt mig det bästa som har gjorts! Finns inget annat spel som är så roligt i Coop i samma genre. :) 02/03 Nåt för Square Enix kanske, dom ville ju expandera på västmarknaden. 02/03 MK2 <3! Det var gamla goda tider när man frös kompisar och blev dödsfiender i tvsoffan! Hoppas att köparen förvaltar MK på ett bra sätt även om jag inte tror det. :/ 02/03 Lär ju passa förbannat mycket bättre än DC men orka blanda ihop massa karaktärer ifrån olika saker. Ett "nytt" MK2 hade jag fan nästan dödat för. 02/03 Rare, för fan köp rättigheterna och gör en Mortal Kombat VS Killer Instinct. 02/03
Skicka en rättelse