#Marvelous Interactive, den japanska utgivaren bakom titlar som splattiga #No More Heroes med flera, är suget på att börja släppa spel även till Xbox 360 och Playstation 3. I en intervju hos Gamasutra snackar Marvelous-chefen Yasuhiro Wada om företagets önskan att producera titlar även i HD-format. Samtidigt är Wada noga med att poängtera att det täta samarbetet med #Nintendo hittills varit jättelyckat och profitabelt.

En portning av just No More Heroes verkar dock inte vara aktuell, då upphovsmännen inte alls är sugna på att licensiera ut sitt spel. Detta eftersom de känner så starkt för titeln och inte vill att andra människor skall arbeta på den.

Uppföljaren #No More Heroes: Desperate Struggle och toksnygga #Muramasa: The Demon Blade är spelen företaget har på g just nu. Båda släpps i år, exklusiva till Wii.

Jag har ju fortfarande möjligheten att köpa en konsoll till om det är något som lockar :) 03/03 ^- Skillnad är väl rätt stort i att du ej vet vad du missar medans jag sitter fast med min Wii och faktiskt har tillgång att testa spelen eftersom jag äger både 360, ps3 och wii? 03/03 Jag har inte köpt en PS3/Xbox360, och det enda jag saknar är GTA (som ju finns till PC nu) och kanske Little Big Planet :) Så jag antar att det handlar om vilken typ av spel man vill ha. Jag hade inte velat vara utan galaxy, kart, zelda eller sports.... 03/03 får även säga detsamma faktiskt. 03/03 Har inte tittat åt mitt wii sen i augusti... håller med om att den suger. Ska sälja när jag får arslet ur vagnen. 02/03 ^- Hur kan det vara en "kung konsol" om det saknas spel för "tillfället"? Spelet kommer blah blah blah sånt snack köper jag inte, jag har väntat alldeles för länge. Tyvärr är jag alldeles för intresserad av nya no more heroes och fragile för att sälja... 02/03 Sälj ditt wii då om det var ett sånt dåligt köp, personligen tycker jag det är en kung konsol, dock så saknas det spel för tillfället men inte klagar jag på konsolen för det. Spelen kommer. 02/03 Kan inte göra annat än att hålla med Drunken_monkey_boxer. 02/03 "En portning av just No More Heroes verkar dock inte vara aktuell, då upphovsmännen inte alls är sugna på att licensiera ut sitt spel. Detta eftersom de känner så starkt för titeln och inte vill att andra människor skall arbeta på den. Uppföljaren No... 02/03
Skicka en rättelse