Jaktspelet #The Hunter kan från och med i dag testas av alla och envar. Efter en period med sluten betatestning slår utvecklarna upp portarna för alla som vill testa livet som jägare. Helt gratis.

Spelet utvecklas av #Avalanche Studios och det bjuder på ett par innovationer. En är att socialiserande spelar stor roll vid sidan av själva jakten, en annan att det i grundutförandet är gratis. Väljer du den varianten har du tillgång till ett gevär, jaktkläder och ammunition. Detta läge ger en inblick i vad spelet handlar om och om du är sugen på mer kan du betala en slant för fler vapen, fler jaktlicenser och annat.

För gratisversionen krävs att du registrerar dig, varpå du får vidare instruktioner om nedladdning och annan nödvändig information.

Tack till Foodbreather, FortuN för detta #nyhetstips!
Är jaga ensam det enda man gör eller kan man spela på servrar tillsammans med andra? Inte så frestande att gå runt i en stor skog ensam och leta upp djur, ingen action precis... 20/03 Du får missions genom messages, kolla din inbox, bör finnas missions från Doc där. 08/03 Sköt en male mule deer på 119.8Kg 08/03 Tjena Försöker få nått missions har bara gått runt o skutit 2 st Mule Deer. Fattar inget. Kan någon hjälpa mig?? // Ejka 08/03 sköt en Mule Deer på 85,4 kg! någon som har skjutit större än detta? 08/03 Dra av ett skott rakt upp i himlen så springer alla djur åt var sitt håll, då får du klara spår i en riktning från varje djur :D 07/03 Allt känns så jävla random. Först hittar jag tre-fyra spår av ett djur. Sedan går jag inom riktningen som angivs för att hitta ett nytt. Men istället för att hitta ett femte spår hittar jag ett från att annat djur, och då börjar leken om igen. Hur i hel... 07/03 Så här var det för mig: 1. Spårade hjort i tre timmar, såg bara kreatur som galopperade iväg i horisonten. 2. Läste en FAQ. ( http://thehunter-canada.ca/images/guide.pdf ) 3. Knäppte min första hjort efter 5 minuter. Kolla in mina tips jag postade tidig... 06/03 Ligger på #39 på Mule Deer topp listan, vid namn Dylley :D 06/03 Jag tycker det är riktigt roligt. Första rådjuret tog mig två timmar att hitta, men nuförtiden går det mycket fortare. Min bästa spelomgång skjöt jag fem rådjur och en kalkon. Det finns bara två typer av rådjur och kalkon just nu, nästa som läggs in är... 06/03
Skicka en rättelse