Du vet det säkert redan - årets kanske tyngsta strategikoloss gav sig tidigare ut på slagfältet. Men för att ingen ska missa #Empire: Total War-premiären har spelets introfilm gjorts allmänt tillgänglig. Vilket betyder att du genom att sänka blicken ett par centimeter har nästan två minuters filmad blytung krigsföring att vila ögonen på.

[v=3739]
Premiärdatumet var satt till i går men redan dagen innan fanns spelet tillgängligt via nätbutiker. En Steam-krävande demoversion finns tillgänglig sedan ett par veckor tillbaka; en lämplig nedladdning om du mot förmodan skulle vara obekant vad spelet handlar om.

9 månader gammal tråd, och du berör inte ämnet ö.h.t. 03/12 i napeleon:total war så måste man typ vara frenkrige eller 03/12 Hur kan webhallen ta 429kr? när spelbutiken tar 379kr ink frakt.. Bara dumt att handla någon annan stans än Spelbutiken när det gäller spel jue.. 09/03 Strategiläget har ett väldigt annorlunda upplägg mot tidigare spel i serien, jag hade nog föredragit en kompromiss. Största problemet med att börja som Sverige var nog Rysslands redan från start renodlade hat... 09/03 Det ser skittråkigt ut o billigt va det med ett spel ska kosta minst 1000 loppor om det ska va kul 08/03 Prisskillnaden är lite stor nu med svaga kronan. Men det finns antagligen avtal med speltillverkarna som justerar priset och inte låter det blir för billigt för då skulle det bli svårt för affärerna som säljer spel i box. Dock så finns det bra deals med... 06/03 Coolt att man kunde vara Karoliner och att dom pratar på Svenska, riktigt ballt. 06/03 Hur kan steam ta ca 575 kr medans tex webhallen tar 429 kr för spelet? och är det inte fortfarande så att på steam ligger det på 49.9 euro, och i usa 49.9 dollar? är det tacken då dom slipper frakt och material kostnader? lite grinig blir man, men valet... 06/03 Steam krävs för att spela. Om man stänger av Steam klienten så startas den och loggar in på steam när man startar spelet. Det går dock att spela i så kallat "Offline läge" så man inte behöver vara uppkopplat, mer info om det finns på steams hemsida. 06/03 Skit också! Detta är ju asbra, kommer inte få mycket sömn på ett tag nu. Tog över danmark och norge år 1703.. slå det ni! Nu tror jag att jag ska försöka göra sverige till en republik, leve revolutionen! 06/03
Skicka en rättelse