#Square Enix utannonserar att rollspelet #Star Ocean: The Last Hope skall släppas i Sverige i juni. Titeln väntas innan den 21 i månaden, och är (åtminstone för tillfället) en Xbox 360-exklusivitet.

Star Ocean-serien har tidigare producerats för Super NES (endast Japan), Playstation och Playstation 2. Portabla remakes av de två första delarna i serien har dykt upp till PSP, och båda har hittat hit. The Last Hope rapporteras vara en prequel och bland nyheterna märks kanske främst att spelarna för första gången kommer få kontrollera egna rymdskepp.

Är inte spel till boxen regionsfria? 06/03 Ser verkligen ut som ett kul RPG, men jag är inte lite besviken att de inte sagt något om en PS3 version än så länge. Aja, är väl bara att vänta och hoppas. Måste klara Valkyria Chronicles ändå. :) 06/03 Tja själv sitter man på en NTSC konsoll och detta var mitt största måste spel då jag personligen tycker SO serien är bland de roligaste spel jag spelat. Tyvärr får man vänta ett tag endå, även om jag egentligen kan skaffa spelet :P Hatar att vara arbets... 05/03 Ja då har man något att spela i sommar iaf :) 05/03 ^- Hoppas det med så dom behåller orginal språket som alternativ, för det finns inte i 360 versionen och dubben är minst sagt irriterande att lyssna på. 05/03 Hoppas det här kommer till PS3an också, så småningom. 05/03 PS2 Star Ocean: Till the End of Time Tri-Ace/Square Enix, 2004 80.78% X360 Star Ocean: The Last Hope Tri-Ace/Square Enix, 2009 79.91% PS Star Ocean: The Second Story Tri-Ace/Enix Corporation, 1999 78.73% PSP Star Ocean: Second Evolution TOSE/Square Enix... 05/03 Va trött jag blir. Juni? Och var är Tales of Vesperia nånstans?? Buäää! 05/03 Ja herre gud..... Vart sugen på detta spel länge nu men Gamespots färska recension får mig att börja tvivla. 7.5 Ger dom det och även om jag inte brukar stirra mig blint på recensioner så hade jag faktiskt förväntat mig 9+. 05/03 Förhelvete, skämtar ni med mig eller? Tackar alla tyskar, fransmän och spanjorer som vägrar att lära sig något annat språk än sitt eget. 05/03
Skicka en rättelse