Framflyttningar och utgivarbyten till trots är det snart premiär för #Riddick: Assault on Dark Athena, nyversionen av #Starbreeze Studios hårt hyllade #actionspel från 2004. Den nya upplagan stoltserar med läckrare grafik, en helt ny singleplayerkampanj vid sidan av originalkampanjen samt multiplayerlägen.

En första inblick i hur de nya fajterna känns får du - om du äger en Xbox 360 - genom att styra kosan till Xbox Live Marketplace och slanga hem demoversionen. En Playstation 3-demo kommer dyka upp senare denna månad, dock oklart exakt när.

Anledningen till att texten inte var enhetlig var för att vi fick väldigt oklara besked om vilka demor som skulle släppas när. Vi uppdaterade nyheten när nya uppgifter dök upp. 09/03 FZ på förstasidan: "Starbreezes nygamla actionlir på 360 eller PS3." Sen när jag, efter att inte ha hittat demot på PS3:an, går tillbaka till FZ och klickar för att läsa artikeln, så skriver ni längst ner: "En Playstation 3-demo kommer dyka upp senare... 09/03 asså ska dem inte ta o flika in en pc demo snart eller...? börjar bli lite otålig här borta :/ lr spelet kanske e så dåligt att ingen skulle köpa det om folk fick testa:p 09/03 Gatstein Det är om dom har sin AI på eller av. såg en video om detta.. dom har någon sort special robot dräkt som hjälper dom att bli bättre eller något.. 09/03 Hade inga problem med att de såg mig mm älskade demot bli ett givet köp till 360:P och du Gatstein du har inte tänkt på att de såg dig för att de lyste på dig med sina ficklampor? 08/03 Grafiken går inte att klaga på, inte heller kontrollerna precis. Däremot finns det väldigt lite logik bakom fiendernas vaksamhet, ena stunden kan du gå fram till dem, ta av dem byxorna och byta ut dem till badshorts utan att de märker av dig, andra gång... 06/03 Demot demolerade min tro på spelet. 06/03 Du vet att demot inte innehåller hela spelet va? Det går inte att cracka demot så man kan spela hela spelet... Eller var det jag som vart dum nu?:| 06/03 fan, vet inte om jag väntade mej för mycket, men blev ganska besviken. Vart ett givet köp innan, men nu känns det knappt som det blir på rea. 06/03 Glöm inte överlägsna kontroller :P 06/03
Skicka en rättelse