Vi kunde igår rapportera om spelbutiken Playzone som gått ut med en kampanj där man (genom förskottsbetalning) kan köpa Xbox 360 och Playstation 3 till kraftigt reducerat pris. Många köpare har förgäves försökt kontakta Playzones kundtjänst när varorna aldrig levererats och misstankarna om en bluff har ökat.

Idag skriver Barometern.se att butiken nu polisanmälts och Kalmarpolisen har börjat undersöka hur det ligger till. De skriver också om Alexander och hans far som åkt till Playzones butik i Kalmar för att hämta ut sin PS3 eller få pengarna tillbaka. Svaret de fick av killen i kassan var att de inte kunde göra något då chefen ej var närvarande. Chefen skulle återkomma efter en halvtimma och när Alexander och pappan trettio minuter senare gick tillbaka till butiken var den stängd.

Ärsch.. jag tycker dem får skylla sig själva som har gått på detta. Jag tänkte köpa av dem, men jag kollade först vad dem hade för betalningssätt och försökte ringa dem. Inget svar då sket jag i dem. 09/03 Bor också i Kalmar, och jag vet att han upplevs lite annorlunda. Dock så skötte han sin butik bra, och ändåså tråkigt för honom och alla kunder att butiken kommer endast bli ihågkommen som ett bedrägeri försök. 08/03 Det här är helt sjukt, förstå vad besviken hans son måste vara. Kan inte vara kul att vara helt inne på att få ett playstation 3 sen så försöker dom blåsa kunderna. Man kan inte bli mer än arg. 08/03 Alla jag känner (o ja bor i kalmar) tycker han e så otrevlig så dom inte vill handla där... så det var därför jag kände att de va gött när ja trodde de va han som gjort de . 07/03 Vem betalar förskott????? 07/03 Även om vi är många som håller oss ajour med vad som händer gällande sådant här så tillhör vi bara en bråkdel av alla "kunder". Långt ifrån alla som lusläser alla forum/websidor. Den stora massan varnades när det väl kom i kvällspressen/lokaltidningar... 06/03 Som jag sa, en bluff. Varför går folk på sånt här när man går ut och varnar?? :\ 06/03 Get your facts right. Du är inte speciellt smart om du tycker en oskyldig ska få fängelse för han tycks spydig. Stället är sålt och det är nya ägare som har dragit igång det här. Den tidigare ägaren skötte iaf en butik som fungerade bra under många år.... 06/03 Det är inget rasistiskt med det, bara att anmälla bjosarn för alla hans trolliga och oseriösa inlägg så kanske det får ett slut någon dag. 06/03 Ja det kan du ju fundera lite på. Trollar jag bara eller är jag seriös? Ett av livets stora mysterium. Förklara föresten för mig vad det rasistiska är med att tycka att ett namn låter roligt? 06/03
Skicka en rättelse