Historiens kanske mest välkända band The Beatles har konsekvent vägrat anpassa sig till den digitala eran. De har hållit sig undan populära tjänster som Itunes och Spotify - men inte länge till. I dag bekräftas ryktet att Liverpool-gruppen föräras ett eget musikspel. Titeln blir #The Beatles: Rock Band.

I likhet med tidigare Rock Band-alster spelas det bas, trummor, gitarr och sång och en ny uppsättning instrument är att vänta (men de äldre varianterna fungerar också). Vad som däremot skiljer mot föregångarna är releasedatumet - den 9 september överallt, på alla plattformar (Xbox 360, Playstation 3, Wii). Priset för själva spelet uppges till 48 euro, de nya gitarrerna går loss på 80 euro styck. Ett paket med hela rasket uppges betinga 200 euro.

kan ju bli skitkul om de tar några av de mer intressanta låtarna som t.ex "helter skelter" och "i am the walrus". 09/03 Let's Twist Again är inte en Beatles-låt utan var Chubby Checkers låt. 07/03 du e en kul kille! titta på en cd hur den kapar bort mycket musik jämfört med tex en LP, titta hur mycke musik som kapas bort när en MP3 skapas från en CD titta sen på hur mycke musik som försvinner från bästa kvaliten som LP erbjuder till pissig mp3... 07/03 Håller med, vi coola människorna(eller zombies) pallar inte me åsnt skit. Ska va asball musik som megadeth o rammstein. Nu ska jag fan ut och gå o skrämma slak på alla för jag ser ut som en zombie o lyssnar på ascool musik. för jag e cool! min favorit... 07/03 fint, sitta me en hövding å spela låtar som flummar iväg kan fan inte bli bättre på haschfesterna nu 07/03 Haha då kan man äntligen klara alla instrument felfritt på expert:) nä skämt åsido är jag inte ett dug sugen på o spela "lets twist again" o "yellow submarine" men kanske nåt för farsan.... 07/03 Napsterfallet var bra för sin tid, visserligen tyckte inte jag heller det då. Men det som förvånar mig är att Napster gick ner -98 om jag inte minns fel. Ändå sitter vi här, 2009 med en Pirate Bay rättegång. Det är ett antal år efter men i stort sett... 07/03 Ska bli fint.. Och att hacka ner på Beatles är som att såga McD för att deras hamburgare är platt, visst den kanske inte smakar bäst men den gjorde det jävligt kännt! 07/03 Varför skall just han dra åt helvete, jag misstänker att det har att göra med Napster grejen. Han stod ju bara upp för vad han ansåg. Vet du till exempel att anledningen till att han lackade var att en låt som inte ens hade släppts dök upp på Napster. 06/03 Beatles, AC/DC och Metallica tycker jag bara kan dra åt helvete. Speciellt Lars Ulrich. Att vägra iTunes och spotify är bara korkat och trångsynt, speciellt iTunes. Alla vill inte lyssna på LP eller CD-skivor längre det borde väll dom om någon veta. Fan... 06/03
Skicka en rättelse