De digitala portalerna som finns i vår del av universum öppnar även denna helg svängdörrarna för billigare digital underhållning. Steam, exempelvis, erbjuder indiekreationen #World of Goo för endast fem euro (57 riksdaler) vilket innebär en rabatt på 75 procent. Även #Unreal Tournament III finns ute för ett rabatterat pris på 12 euro (~130 riksdaler) istället för 20. Då ingår även det nyligen släppta gratistillägget Titan Pack - vilket [n=31757 vi nämnt] är försenat till PS3.

Vänta lite nu, stoppa pressarna. Under helgen kan du spela UT3 med nämnda tillägg för det ynka priset av ett Steam-kontoinnehav, alltså gratis. Under denna marknadsföringsvåg för tillägget kan du för allt i världen prova på spelet så du vet om kakan är värd sitt pris. Alternativt att kakan är en lögn.

GamersGate erbjuder strategispelet #Civilization IV: Colonization för halva priset, vilket för dig som kund innebär en utgift på 15 euro (171 riksdaler). Om du där hemma får nys om fler smaskiga rabatter, tveka inte att delge dina kamrater här på FZ.

Tack till peak_performance, JaoL, anon40744, Discodog för detta #nyhetstips!
Jag älskar faktiskt Steam men servrarna verkade ha dött denna gång för jag kunde inte ens starta nerladdningen! Annars pwnar Steam allt. 09/03 Förstår inte varför Valve inte har byggt in någon typ av Torrentteknik i Steam än? Det skulle ju ha "löst" helgens sega nerladdningsproblem :p 08/03 Steam är stabilt för mig. Inga problem, men deras spel är dyrare än på andra ställen. Förutom vissa tidsbegränsade erbjudanden. 08/03 Blev nyss Steam - Self Updater : March 7, 2009 - Steam client update released Fixed "endless update" bug when trying to download Empire: Total War Fixed possible case of "Game is unavailable" bug when trying to launch Empire: Total War 08/03 Steam fungerar bra och inga buggar. Tycker Steam-Community är en bra idé men jag ser det som en egen "web" typ. Visst jag klarar av att vänta i några extra sekunder för att adda en polare men nu har dom även lagt in en webbläsare som man ska kunna använ... 08/03 Jag fattar inte heller vad folk klagar om. Vanligtvis ska folk dra upp någon gammal historia om hur steam var buggigt 98' då det hängde sig och så vidare men idag är det enligt mig faktiskt en bra produkt. Att det sen blir segt att ladda ner när resten... 08/03 Fan snackar du om? Har du ens provat att använda steam? Såvida du inte har en PII400 mhz så lär inte steam påverka din prestanda ett minsta. Det minimeras dessutom när spel startar. 08/03 köpte World of Goo bara för det:) 08/03 Soft.. jag som trodde att detta inte skulle stå med! :D Har testat Unreal 3 och verkar skit grymt.. kanske blir ett köp efter ett år. 07/03 händer inget alls när jag trycker på UT3 knappen för att ladda ner det xD 07/03
Skicka en rättelse