Nära två år har gått sedan dess att #Funcom tillkännagav #The Secret World, ett massivt onlinerollspel i nutida miljö. Därefter har de gjort ett styvt jobb med att hålla knäpptyst om spelet men inom kort ska det äntligen vara dags för lite färsk information.

Den 23 - 27 mars hålls mässan Game Developers Conference i San Francisco och där ska enligt uppgift producenten Ragnar Törnquist glänta en aning på dörren, uppger Shacknews. Spelet presenterades i maj 2007 och i likhet med #Age of Conan är det tänkt att lanseras till både Windows och Xbox 360. Hur det blir med den saken har vi förhoppningsvis klarare besked om inom ett par veckor - 360-Conan har som bekant fortfarande inte lanserats.

Nedan hittar du ett par lätt åldrade konceptbilder.

TSW ser och låter väldigt spännande !! Ska lätt köpa TSW när det kommer ;) Idag spelar jag Age of conan, och ja måste säga att Funcom har gjort ett bra jobb med att fixa spelet. AOC är mycket bättre idag än va det var vid launch. Jag är glad att Gaute... 12/03 mm... du anar inte hur mycket jag hoppas på att det där blir riktigt sjysst :) En smaskig genomkörning av animationerna i AO på nya frächa texturer och upp-pimpad kod kan ju liksom inte bli annat än ruggigt bättre än allt som kommit ut senaste 7 åren... 11/03 har endel förhoppningar på detta, då jag är lite lessss på fantasy för tillfället. Men skulle gärna se AO2 istället ;) 11/03 [http://www.youtube.com/watch?v=bRmk0hZam7A] :) 11/03 Är skeptisk eftersom dom redan sagt att Secret World är byggt på samma teknik som AoC.... ...tror dom skulle käna mer pengar på att bara göra om Anarchy Online med ny grafik och bättre animationer. Tappade dock lite av suget på FC efter AoC betan efters... 11/03 hehe, "ok". :) 11/03 Förutom att AoC är bedrövligt dåligt på alla punkter så tycker dom ska ta och göra klart AoC innan dom börjar lansera ett nytt spel ... bara det jag tänkte på. 11/03 Det gör dom? Är det något speciellt du tänkte på? Det är samma team som drog igång arbetet med The Secret World som arbetade med Dreamfall. :) 11/03 FunCom borde lägga sin tid och pengar på att fixa AoC som dom hypade och sen när det väl kom så var det ljusår ifrån klart. 11/03 Vågar inte slösa pengar på ett FunCom spel igen efter fiaskot med AoC. 11/03
Skicka en rättelse