#Fable II var mäkta omtyckt av oss, så när Jonathan Ross via sin twitter läcker ut att han blivit ombedd att bidra med sin röst till Fable III så är det inte mer än rätt att vi blir lite extra observanta.

Goodnight all. Must go to bed. Got asked to do voice in Fable 3 tonight. Subarashi. Oyasuminasia. Woss out.

Detta är i efterdyningarna av BAFTA-utnämningarna och även om det inte bryter mot normen att man gör uppföljare till populära spel så är det med kritiska ögon du bör granska detta. Vad skulle du vilja se i en tredje fabel?

högre svårighetsgrad, mer dialogmöjligheter och såklart mer vapen och kläder! inte för att det behövs, men för att det är sjukt kul med nya saker ;) 30/07 visst var utbudet av vapen och kläder stort men jag tycker att de borde lägga till ännu mer av den varan =D 11/03 Fable 2 sög tycker jag. Gick inte att spela p.g.a den absurt dåliga kontrollen som gjorde att det kändes att gubben gled fram när han sprang..... Hoppas verkligen att dom fixar detta först om dom ska göra ett Fable 3. 11/03 Själv så tycker jag att kvinnorna ser fantastiska ut. Lite mindre kläder kunde passa bättre. Men vad gömmer sig under kläderna? Nej jag skojade bara. Jag hoppas gärna på ett Fable 3 och skulle verkligen bli glad om det blev "svårare". Släng in flera Dai... 11/03 Allt jag har att säga till fable 3 är fler klädstilar, frisyrer, vapen,områden att strutta runt i och bättre co-op, även fixa snyggare kvinnor i spelet för enligt mig såg de grådaskiga ut och tråkiga... Toxer out. 11/03 då ska dom fan fixa till co-op i 3'an så att den är värd att spela för jag tror aldrig jag svärt så mycket över en co-op del i ett spel tidigare. det och fixa till så inte tjejerna ser ut som gorillor. ja männen för den delen med efter en stund. 11/03 Definitivt svårare, eller sätta in svårighetsgrader. Kan även tycka att det saknar viss känsla i fighter. Och som någon sa innan så var ju co-op delen ett hån, totalt värdelös. Borde inte vara omöjligt att fixa så man kan springa ifrån varandra även som... 11/03 Fable 2 var ju bara en förbättrad version av första spelet det jag vill se i FableIII är ett bra dialog system, bättre handling, Mer djup, Flera svårighetsgrader 11/03 Hade gärna sett ett dialogsystem (inte bara en massa emotes eller vad de kallas), mer varierande side-quest och, lite som sebastian lind skrev, lite mer substans och djup. Med det sagt så gillade jag fortfarande Fable 2 skarpt, även om co-op läget var... 11/03 Är en av få (?) som inte alls charmades speciellt mycket av Fable II. Tyckte världen, karaktärerna och dess spelmekanik var vacker yta men saknade djup. Och det var ingen utmaning alls... blev besviken på att spelet fullständigt saknade något tuggmotstå... 11/03
Skicka en rättelse