Hela 13 miljoner exemplar av #Rockstars kritikerhyllade #Grand Theft Auto IV har nu skeppats till butiker, avslöjar utgivaren #Take Two Interactive. Den problemtyngda utgivaren har sedan länge överlevt till största del tack vare GTA-spelen. Företaget verkar som väntat fått ett lite stabilare ekonomiskt läge sedan GTA IV-släppet.

Grand Theft Auto IV är släppt till Xbox 360, Playstation 3 och pc. Den nyligen släppta, nedladdningsbara expansionen Lost and Damned förutspås av analytiker ha sålt dryga miljonen, men inga officiella siffror har ännu tillkännagivits. Är du en av de 13 miljonerna som glidit runt i Liberty City och spridit kaos?

Dom borde uppdatera så man kan göra såna där roliga småsaker som i San Andreas, till exempel: Styla bilar, ändra frisyrer, fixa så man kan ha flygplan(måste kanske utöka spel världen man e i då men). Det är såna där småsaker som igentligen inte betyder... 13/03 Fast sen så skulle jag gissa att den större delen av piratkopiorna är till PC, och de förtjänar fan inga pengar för en så uselt gjord port... 12/03 warven du är inte ensam, jag gillade alla de tidigare spelen men vid san andreas började det gå utför, GTA IV tilltalade mig faktiskt inte speciellt mycket alls. Hade suttit fint med ett Vice City remake med GTA IV motorn dock. 12/03 :D älskar det här spelet :) lirar online varje natt,kan inte bli bättre :D 11/03 Galet bra spel, roliga uppdrag o skön känsla i striderna och i fordonen :) 11/03 Verkar som hela världen älskar detta spelet utom jag. Har gett de 3 chanser men jag fastnar inte. 11/03 Undraq hur mpnga som varvat det, jag la av efter 10 min, skitspel. 11/03 Det sköna med Lost and Damned är att man inte behöver åka runt och bowla med sina polare för att få fördelar i form av backup, billigare vapen etc utan allt sånt finns från början. Den på Rock* som tyckte att det var en bra idé att spelaren var tvungen... 11/03 grafisk sett är spelet kanon, men spelmässigt är det på tok för seriöst! Känns som om de försöker konkurrera med the sims. Själv föredrar jag den gamla stilen där vapnena svävade i luften och hade en lysande ring runt sig, när man kunde leta hidden pack... 11/03 Jag tycker att GTA IV är exakt lika bra som sina föregångare om inte bättre med tanke på hur snyggt det är i kombination med alla nya detaljer. Hoppas även på DLC till oss PS3 ägare. Någon som vet om det var tids exklusivitet dom fick för alla dom miljo... 11/03
Skicka en rättelse