Svenska spelutvecklarna #Grin har en blogg här på FZ, och alldeles nyligen tipsar de boende i Stockholmsområdet om de roliga aktiviteter som kommer dyka upp i samband med att #Resident Evil 5 släpps i övermorgon. Webhallen kommer att ha nattöppet inför lanseringen, och Grin kommer i samarbete med butiken och #Pan Vision att ha en utställning med konceptkonst hämtad ur kommande #Bionic Commando på plats för de som tar sig dit. Spelhusets VD, Bo Andersson, kommenterar det hela såhär i blogginlägget:

Det är jättekul att kunna visa upp de konceptskisser med mera som ligger till grund för spelets ton. Bland annat kommer besökarna att kunna se olika skepnader av Bionic Commandos hjälte Nathan Spencer.

I Webhallens butiker i Sundbyberg och Göteborg kommer ett par tavlor att hängas upp under fyra veckors tid.

Torsdag klockan 22.00 vid Webhallens butik på Sveavägen i Stockholm är det alltså som gäller för alla som är sugna på Resident Evil 5, eller bara vill glida runt och insupa lite spelkonst. Ska du dit?

(stön):$ hahaha. 12/03 tänkte spara en hundring då webhallen erbjuder spelet för 499 istället för 599 under kvällen plus så har man chansen att få en free t-shirt plus en figur av chris redfield.. alltså den resident evil nörden man är så är det bara ett måste att vara där... 12/03 Jag vet lite om Wesker och slutet men det kommer inte att stoppa mig ifrån att ha en av världens bästa spelupplevelser på Fredagen den 13! :heart::up: 12/03 ghoül:Om du beställt via GAME skulle du redan suttit på en kopia av RE5. ;-) Tycker spelet är rätt schysst. Tycker man om 4an kommer man tycka om 5an. Och finns det något goare än en mad bastard med en motorsåg? :D 11/03 Tror inte att jag orkar ta mig dit då jag bor ca 30 minuter därifrån och har en del att göra på fredagen. Skulle möjligtvis vara värt att sticka dit och ta tillfället i akt och fråga om en APU-plats på GRIN :) Fast det verkar som en intressant tillställ... 11/03 ska dit imorn för Res5, fa-an vad jag har längtat, tror att dem fixat till ett schysst story jämnfört med 4an! ååh undrar vem bird woman är nu då, är det jill kanske :) 11/03 Synd man bor in sundsvall :/ lite för långt.. 11/03 Ska dit imorgon, men inte för RE5. Soviet Assault!! 11/03 Äh. Jag har sett Gunnar med den armen, han är inte särskilt snabb. http://www.fz.se/bilder/_img.php?m=0&i=71945 11/03 Skulle man ha en sådan arm som Nathan Spencer har - så skulle det gå sjukt snabbt att komma till jobbet... vilken lirare alltså! 11/03
Skicka en rättelse