#Electronic Arts har nu utannonserat uppföljaren #Army of Two: The 40th Day, som skall släppas till Playstation 3, Xbox 360 och PSP i vinter. Det nya Army of Two-spelet kommer utspelas i kinesiska Shanghai till viss del, och är givetvis fullproppat med härligt ös och ett välpolerat samarbetsläge.

Första #Army of Two belönades med en välförtjänt fyra för drygt ett år sedan och fick FZ-utmärkelsen "säkert köp". Vad är dina förväntningar på uppföljaren, och vad hoppas du utvecklarna kommer att förbättra tills dess att spelet finns i butik?

(Bilden är hämtad från originalspelet.)

Tråkigt att det inte släpps till PC, det kommer säkert floppa rejält. 16/03 Trots att det var extremt kitschigt och stereotypiskt så var AoT roligt, till och från. En polare smyger omkring och avrättar folk medan den andra bara skjuter för skjutandets skull för att sen få overkill och springa rensa hela området. Små detaljer... 14/03 Funderade på att köpa Army Of Two för ett riktigt långt tag sedan. Blev inget köp, av alla klagomål som spelet fick. Så man är tveksam om man ska köpa detta. 13/03 Tyckte AoT var "OK", var inget märkvärdigt men var byggt på coop! Hoppas på lite mer RPG dock - då skulle det vara svinkul. Lite mer häftigt om en polare kan öka stryk han kan tåla och spela efter att ta flesta träffarna, medans den ena blir mindre tåli... 13/03 Ja ett till "Springa-Stanna-Skjut" spel. Wooo...hooo... det enda som var coop var att man använde sin kompis för att hitta svagheter hos bepansrade fiender. Helt klart det sämsta spelet jag har lirat till PS3. 13/03 Bara tvåan blir bra mycket längre så blir jag nöjd. Ao2 är ett av dom bästa co-op spelen som finns. 13/03 Nu blev jag verkligen på gott humör. Aldrig varit så glad över att döda en boss i något spel som i Ao2 DLCn. Längtar efter detta. 12/03 Army of two var bland det tråkigaste jag har spelat. Saknade själ, saknade kvalité. Kändes som ett spel, från 90 talet. Får hoppas 2:an blir mer intressant. För grundtanken är riktigt bra, men dåligt utfört. 12/03 Hoppas detta blir bättre än ettan. Gillar verkligen coop spel. Vad kul om det hade hetat Army of Two 2:D 12/03 förbättrade kontroller vore nice. la ner första pga att kotrollerna vart lite jväll jobbiga ibland. å dom frå gärna skippa updragsdelar som går på tid. sånt är fan bara störigt. 12/03
Skicka en rättelse