Ringarnas herre, eller Sagan om ringen som Tolkiens böcker också brukar kallas, har på senare år dykt upp i spelform åtskilliga gånger, inte sällan med #Electronic Arts bakom spakarna. Men nu är det slut med det - licensen gick ut den 1 januari i år och EA har inte förnyat den.

Det betyder emellertid inte att du kommer undan hoberna, trollkarlarna och allt det andra. Licensen går tillbaka till #Warner och med två filmer (The Hobbit) på gång under 2011 och 2012 kan vi nog kallt räkna med att åter få stifta bekantskap med Tolkien-världen inom kort.

Ja, äntligen får Tolkien vila i frid... tills vidare. 16/03 Äntligen. Inte för att jag tror att Warner kommer ligga originalet närmare men det känns ändå skönt att slippa EA's hädelser till spel. 15/03 The Sims: Warcraft Styr en ensam alv från barndom till vuxen, med en hel drös av nya föremål, såsom pilbågen och trädkojan. När din alv växer upp kan du även skicka honom till jobbet (läs armén) där han kan tillbringa sin tid för att tjäna pengar som... 14/03 Jag gillar idéen, fler företag borde våga och göra byten, eller släppa en licens. Vore kul att se till exempel Call of Duty, Warcraft eller Star Wars från andra utgivare än de som äger licensen. Kanske 3 år eller något. Varför inte The Sims från Blizzar... 14/03 Conquest var bland dom hemskare spelen, värsta var att hypen visade ett spel medans spelet i säg var flera mil ifrån. Värkligen total failuer. 14/03 Hoppas LOTR spelen blir bättre nu... :) 13/03 Det lär ju knappast kunna bli värre än att ha EA vid spakarna, snacka om att 90% av deras anställda antingen är idioter, ELLER att de inte får säga sin egen åsikt om ett spel och bara säga att de kommer tjäna X pengar på spelet. Det senaste spelet jag... 13/03 Warner (http://www.fz.se/foretag/warner) är utgivare och inte utvecklare, ja. Klicka länken i nyheten (eller i början av detta inlägg) för att komma till vår databas och se vad de gett ut. 13/03 hoppas dom gör nåt bra spel nu när dom fått licensen och inte fortsätter göra dåliga spel som EA gjorde 13/03 Warner är inte dom bara spelutgivare inte utvecklare? Dom är väll utgivare till FEAR spelen eller? 13/03
Skicka en rättelse