Ännu en vecka har gått. Så är det helg igen. Vi berättade förra veckan att Steam erbjöd #Unreal Tournament III rabatterat och fritt att spela under helgen. En storm av kaos efterföljde och som plåster på såren är även denna helgens erbjudande på Steam just att UT3 inklusive Titan Pack är fritt att spela, samt billigare till och med 22 mars. Vi hörde även om spelare som köpte sagda spel för endast 99 kronor i svensk butik, vilket är än mer resonabelt än Steams rabatterade pris på 12 euro (130 riksdaler).

Gamersgate har denna helg #Mount & Blade till vrakpris. 70 procent är priset sänkt med, vilket för dig innebär ett pris på 8 euro, eller 90 kronor.

Nytt är att även nedladdningstjänsten Impulse Driven sänker priset på delar av sitt sortiment. Spelen som gäller är #Safecracker, #Dungeon Lords: CE och #Genesis Rising för 9,99 amerikanska dollar stycket istället för 19,99. Även #Cellblock Squadrons får priset halverat, ner till 4,99 dollar och som sista spel ligger #MotoGP 08 med en prislapp på 29,99 dollar istället för 39,99.

Uppdatering: Steam har även Red Orchestra rabatterat under helgen. 66 procent billigare blir det vilket helt enkelt är 4,99 euro istället för 14,99.

Uppdatering 2: Tappra individer har noterat att även GoodOldGames erbjuder billiga spel under helger. Det magnifika här är att de inte bara är billiga, de är även gamla. Hur som haver, (tack för uttrycket Tompa) till och med måndag erbjuder GOG Patrician 3 samt Port Royale 2 för 15,99 amerikanska dollar, vilket är en minskning i pris på 3,99 dollar. Om du köpt något av spelen kan du köpa det andra med 1,5 dollar lägre pris.