Ännu en vecka har gått. Så är det helg igen. Vi berättade förra veckan att Steam erbjöd #Unreal Tournament III rabatterat och fritt att spela under helgen. En storm av kaos efterföljde och som plåster på såren är även denna helgens erbjudande på Steam just att UT3 inklusive Titan Pack är fritt att spela, samt billigare till och med 22 mars. Vi hörde även om spelare som köpte sagda spel för endast 99 kronor i svensk butik, vilket är än mer resonabelt än Steams rabatterade pris på 12 euro (130 riksdaler).

Gamersgate har denna helg #Mount & Blade till vrakpris. 70 procent är priset sänkt med, vilket för dig innebär ett pris på 8 euro, eller 90 kronor.

Nytt är att även nedladdningstjänsten Impulse Driven sänker priset på delar av sitt sortiment. Spelen som gäller är #Safecracker, #Dungeon Lords: CE och #Genesis Rising för 9,99 amerikanska dollar stycket istället för 19,99. Även #Cellblock Squadrons får priset halverat, ner till 4,99 dollar och som sista spel ligger #MotoGP 08 med en prislapp på 29,99 dollar istället för 39,99.

Uppdatering: Steam har även Red Orchestra rabatterat under helgen. 66 procent billigare blir det vilket helt enkelt är 4,99 euro istället för 14,99.

Uppdatering 2: Tappra individer har noterat att även GoodOldGames erbjuder billiga spel under helger. Det magnifika här är att de inte bara är billiga, de är även gamla. Hur som haver, (tack för uttrycket Tompa) till och med måndag erbjuder GOG Patrician 3 samt Port Royale 2 för 15,99 amerikanska dollar, vilket är en minskning i pris på 3,99 dollar. Om du köpt något av spelen kan du köpa det andra med 1,5 dollar lägre pris.

Tack till Hockey Stick för detta #nyhetstips!
^ Inte för att tjata, men i Sverige påverkas vi inte något märkbart av den nya valutan på Steam iaf eftersom vi ändå måste betala skatt. Men euron är skatten inräknad. Står det 29.99€ betalar man 29.99€. Med dollarn kunde det stå $29.99 och sen när man... 15/03 För er som följt diskussionen om hur valuta kursen och lokalapriser i steamshop sätts. Så kunde man klaga till eu via en sida för några månader sen. Nu har jag iaf fått svar och eu har iaf inte kunnat konstaera att valve gör nått fel i prissättningen... 15/03 Byt nerladdningsregion. Settings > Download > Download Region 14/03 Det går ju toksegt att ladda ner UT3 just nu. Wohooo 26Kb/sec. Dagens i-landsproblem kanske. 14/03 Ah fick höra det av en kollega lite tidigare idag, ordnar till det i nyheten :) Tack ändå! Ska hålla koll där nästa helg när det är dags för en ny artikel :) 14/03 GOG.com har som vanligt ett helgerbjudande också. Patrician 3 och Port Royale 2 för $15,99. Finnes på http://www.gog.com/en/page/sea_promo/ 14/03 Kan bara säga att Mount&Blade är sjukt kul i all sin enkelhet. Boosta upp grafiken med en mod så ser det dessutom bättre ut på en modern dator. 14/03 Hoppas fz får lite reklamintäkter för dessa nyheter :p 14/03 Kan nog bli ett köp av Red Orchestra, riktigt bra pris. Bra att ni kör sådana här nyheter också för jag brukar ha noll koll på alla erbjudanden. 14/03 Jag skulle gissa att de köper i bulk, alltså riktiga skivor, tar nycklarna och skiter i förpackningarna och säljer endast nycklarna sen. Eller så har de snott nycklarna. I vilket fall så skiter jag i det då de är billiga och Valve är dyra som fan. :) 14/03
Skicka en rättelse