#Capcom har fått ut #Resident Evil 5 på marknaden. Vi gillade det, och det har nu dykt upp information om DLC som släpps inom ett par veckor. Det gäller ett nytt spelläge vid namn Versus, som ger dig möjligheten att slåss med dina kamrater. Slayers Rule låter dig på samma sätt som i spelläget Mercenaries - fast nu med andra spelare tillagda - skjuta så många fiender som möjligt för så hög poäng som det bara går. Det andra spelläget är Survivors Rule, där det då gäller att panga på varandra. Man spelar antingen en mot en, eller två mot två med antingen Chris, Sheva eller andra upplåsbara karaktärer.

Priset kommer ligga på 400 Microsoft Points, alternativt 3.99 euro på PSN. Är detta enligt dig ett sådant läge när de medvetet väntar med DLC för att få in så mycket kosing som möjligt?

fan kmr ihag hur det var naer innan PS3 o Xbox 360 o DLC, folk gjorde mkt mera fardiga o produkter o skulle extra pengar tjanas gjorde man en riktig expansion pack o slappte :P Fyfaen tur man inte har konsoll o blir lurad pa pengar konstant :D 16/03 RE+MP= fånigt, onödigt, korkat. neee! :/ SP for live <3 16/03 Alltså varför ska Capcom förstöra RE-serien ännu mer med multiplayer? Resident Evil ska inte ha någon sorts multiplayer, inte ens co-op. RE-serien har alltid och borde alltid ha varit ett singelplayer-spel. Fast att jag alltid har velat ha co-op i ett... 16/03 Jag lägger mig inte i debatten men påminner bara om att UT3 fick en 302mb stor patch (nya menyer osv.) samt 900mb stort bonus pack .... GRATIS. Det är bara nyligen. DLC missbrukas utan tvekan av många. Dead Space (sjukt bra spel hur som helst) fick ett... 15/03 Spelet är ett mästerverk! Men versus kan ju för bövelen inte fungera! Den som vinner är den som står still och siktar och väntar ut den andra som måste först springa så att han ser fienden och sen stanna, upp med vapnet och sikta och sen skjuta. Under... 15/03 Deathmatch äger allt :D blir intresant hur detta blir hmm. saknar det i killzone 2 med,man blir hyfsat less med team alltid i det :/ 15/03 Spelet är bra, men MP förrutom coop lockar inte. 14/03 Som någon annan sa; kan man fortfarande bara skjuta när man står still? 14/03 Det är ju knappast så att du måste köpa tillägget för att kunna spela. Sen är det ju ganska dumt att gå och köpa ett spel utan multiplayer om man tycker det är så viktigt. 14/03 Ja det är jättesnålt att betala 500-600 kronor för ett nytt spel och sedan en vecka senare inse att man behöver betala ytterligare 50 kronor för att få tillgång till hela upplevelsen... :up: Men om du inte förstår problematiken är det väl bara skönt för... 14/03
Skicka en rättelse