Den glödheta frågan om hur #Codemasters förvaltar #soldatsimulatorarvet kommer få ett tidigt svar. Företaget ansvarar som bekant för utvecklingen av #Operation Flashpoint: Dragon Rising och de låter meddela att premiären kommer föregås av demoversioner till samtliga plattformar (Windows, 360, PS3).

Fler detaljer än så ges inte i nuläget - vi vet alltså inte när den är tänkt att dyka upp eller vad den kan komma att innehålla. Exakta uppgifter om när själva spelet släpps saknas också. I nuläget ger vadslagningsfirmorna låga odds för våren eller sommaren.

[v=3701]

hah 16/03 Om inte annat kommer du kunna glädjas över att det är exakt samma sorts spel som BF2. Glättigt arkadskjutande... :) 15/03 "Codemasters lovar demoprovokation innan kriget bryter ut." vet dom nåt vi inte vet? är bush fortfarande president i hemlighet? eller är nordkorea på krigstigen? snälla codemasters ni måste berätta så jag hinner gömma min dator från terroristerna!!! 15/03 "man kan inte spela ett spel utan att behöva starta spelet..." qftw! lol Ja det är NÄSTAN självklart... ;D 15/03 Nej, det är ju nästan självklart ;D 15/03 Jag tycker Steam suger... man kan inte spela ett spel utan att behöva starta spelet... Jag ser mest framemot 360 versionen och DEMOT :heart:kommer bli bra! Föresten vad betyder H1? Betyder det Halvår 1? Alltså ni får ju tänka er att det är Work in progr... 15/03 Härligt, fan va gött:up::D 14/03 "Codemasters lovar demoprovokation innan kriget bryter ut." De släpper demon för att provocera oss? 14/03 OFP hade år 2001, skuggor och 24h dag/natt cykel inkl en riktig stjärnhimmel. Sen förstår jag inte vad du menar att det är för mycket ögongodis, har du ens kollat på de senaste bilderna och egotech videon? ser inte mycket bättre ut än BF2 grafiskt, skil... 14/03 Skåpmat, samma snack om atmosfärer, soluppgångar och skuggor som alltid, Crysis, Farcry2 bla bla bla. Vem bryr sig egentligen om skuggor i ett FPS? Jaja visst, alla detaljer bidrar till slutupplevelsen. Men det spelar ju ingen roll om skuggorna faller... 14/03
Skicka en rättelse