#Turbine Entertainment är på gång med den första större uppdateringen av #The Lord of the Rings Online efter det att tillägget #Mines of Moria sjösattes i november. Uppdateringen benämns Volume II: Book 7: Leaves of Lórien och innehåller en tung mängd prylar, såväl buggfixar och justeringar som nyheter.

Enligt uppgift har den skyfflats ut på de nordamerikanska servrarna när du läser detta och den ska vara på gång här i Europa inom väldigt kort. Lämpligt tidsfördriv är att ta sig igenom den hyfsat tjocka ändringslistan.

Glöm inte att det är på [EN]Eldar ni ska in på ;) :) 08/04 Slangar trial as we speak. hade fan glömt bort LOTRO. PM till mig om ni vill lattja lite med en annan noob. 19/03 Hehe, tycker även om en bit av listan med rewards: Hur som helst, många bra saker detta, mycket uppskattat :) 19/03 En god bok förlänger livet, men en god patch förlänger spelet borde det väl vara? 19/03 Orcs var ju redan 'aliens' före Draenei. :) Men det där är lite OT! Jag har respekt för Turbine måste jag erkänna och är glad att se de som spelar LotRO få mer kuligheter! 18/03 Haha det finns ju redan en ras som kommer från en annan planet och krachade med deras rymdskepp dom kallas för Draenei. Den rasen kom i the burning crusade expansionen. Dock så är deras bakgrunds historia väldigt bra så dom passar utmärkt in i spelet. 18/03 Riktigt nice spel detta, dock inte spelat på ett tag men ska nog ta och börja igen alltså! Längtar till de gör rohan och gondor dock :) Jag spelade betan och sedan fulla spelet när det kom, det var otroligt välgjort och buggstädat. Det funkade bättre... 18/03 Måste erkänna min fråga var menat lite provokativ, men hans påstående var verkligen helt taget ur luften. Många "anser" att den enda lore som finns är den som kom med Warcraft 3 och expansionen Frozen Throne, vilken är väldigt långt ifrån sanningen. Det... 18/03 Han menar nog att både Outland och northrend var ju kända sen innan WoW (lore och tidigare spel). Så ska de göra någon ny expansion kommer det bli något helt nytt som de tar från ingenstans, typ som rymdfarkoster som kraschar eller gnomes som uppstår... 18/03 Jag längtade så många år att få spelade ett lotr mmo (började med mmos 1999 å läste lotr när andra i min ålder läste Kitty och Fem böckerna) Men när detta väl kom hade jag inte dator att spela det på.. och nu kan jag bara inte dra mig till att spela det... 18/03
Skicka en rättelse