#Blizzard har lanserat en ny version av Battle.net. Den nya upplagan gör att du kan knyta ditt #World of Warcraft-konto till tjänsten; lämpligt om du vill ha alla Blizzard-relaterade inloggningar på ett och samma ställe. Migrationen är emellertid frivillig än så länge, men den kommer bli obligatorisk vad det lider. Utöver kontomigreringen knyts Battle.net tätare samman med nätbutiken Blizzard Store.

En annan, högst intressant nyhet är att du som medlem kommer vara med i utlottning av betanycklar till kommande Blizzard-spel. Fixar du konto nu kommer du med en dos tur föräras en betanyckel till #Starcraft II. Utdelningen sägs ske på slumpmässig basis; du behöver alltså inte göra mer än att fixa ett konto och hålla tummarna för att turen är på din sida.

Battle.net sjösattes vid årsskiftet 1996-1997, i samband med att ett visst #Diablo såg dagens ljus. Det blev en stilbildande tjänst för spelande online och den kommer förstås också vara aktuell för såväl Stacraft II som #Diablo III.

Dumförklara mig om ni vill, men det här med beta-nyckeln, lottas den ut direkt när man reggar sig eller kommer det bli en lottning senare? 21/03 Sweet, addade mina Diablo 2 + LoD nycklar nu och väntar på att dom skall lanser sin WoW EU merge tjänst. 21/03 Får detta när jag försöker lägga till mitt WC3-ROC "The authentication key you entered has already been claimed" Min TFT-nyckel gick dock bra. Jag börjar bli orolig... 21/03 Nej? Har loggat in/ut 300 gånger och wow user å pw funkar inte för får bara "login failed" Det nyskapade B.NET funkar men till ingen nytta då man inte kan lägga till sitt wow-konto än. Hur du lyckades logga in är för mig en gåta. 21/03 Som nån redan sagt: det handlar mer om det här med att tacka sig själv för tipset när man inte får tack av skribenten än att vi är otacksamma as. Vi har åtskilliga gånger talat om detta. Om det inte framgått torde det ändå vara uppenbart att vi faktiskt... 21/03 Dom får nog samma tips från tjogtals med folk. Omöjligt att tacka alla. Och den lilla "länk piken" var nog mer ett sarkastiskt sätt att säga, "Vi kollar efter nyheter själva också så kanske var det inte tack vare just Dig som vi skrev om den här". Jag... 21/03 Om ni får att det inte finns i eran region-meddelandet så tryck bara Log Out sen gå in på /account igen, då kan ni logga in normalt, det ÄR frivilligt. 21/03 testa http://eu.battle.net/ 20/03 Jävligt mycket skill ifrån Blizzards sida att man inte kan komma åt sitt konto eftersom det krävs ett B.NET konto så allt snack om att det är frivillig är ju så jävla mycket BS. Om nu inte jag gjort på fel sett men trycker på "Account Management" på wow... 20/03 Äntligen! :D *EDIT* Coming Soon! The World of Warcraft account merge process is not yet available in your region. :P 20/03
Skicka en rättelse