Tätt i hälarna på [n=31899 de läckta bilderna] av #Wolfenstein kommer i dag en uppsättning äkta, utgivargodkänd vara. Nio skärmdumpar rikare har vår bildavdelning blivit, bland annat av ett par käcka fiskliknande varelser som... tja, ser aggressiva ut.

Wolfenstein är, kanske inte helt överraskande, en ny del i den långlivade serien vars #första del la grunden för shootergenren. Som vanligt när id Software har ett finger med i spelet saknar det nya Wolfenstein releasedatum.

När jag spelade Kiillzone första gången tänkte jag också direkt på Jin-Roh. 22/03 Hihi jo tack hade redan sätt dom där men jag skulle sparka Trailer snubben dom klipper ju bara hela tiden och snackar dålig tyska men finns ju på Gametrailers.com massor av faktiskt gameplay 22/03 Absolut är vargbrigadssoldaterna i Jin-Roh inspirerade av 30- och 40-talets militär i tyskland då filmen bland annat handlar om att tyskland, som segrade i kriget, har starkt inflytande i japan, där brigaden opererar. Min poäng är dock att jag inte sett... 21/03 Lite sent att nämna det nu då Raven intervjun redans postats i tråden. Men det finns annat nytt här: http://www.wolfenstein.nu/news.php Kolla in Wolfenstein multiplayer klasser och deras kit: http://www.wolfenstein.nu/news.php?readmore=47 Samt nytt conc... 21/03 Du tror inte att det kommer sig av att båda är inspirierade av nazitysk militär? Den vanliga stålhjälmen ser ju väldigt säregen ut. Lägg till skyddsväst, gasmask och mg42 eller mg34 så har du en komplett bild. 21/03 jag tror dom fått idén ifrån symbolen "triskelon" http://aryanwear.com/images/awb_triskeletons-patch.jpg 21/03 Genomgång av spelet, intervjuer med skaparna, en hel del gameplay etc. (http://www.gametrailers.com/gametrailerstv_player.php) Jag tycker det ser lysande ut. 21/03 [http://www.gametrailers.com/player/46994.html?type=flv] Mycket snyggare i rörelse :O 21/03 "Välkommen till år 2000" Shit vilken dum kommentar, spelet använder en motor från 2004, men den är uppdaterad till åtminstone 2007. 21/03 Kul hakkors fienden har på magen. http://www.fz.se/bilder/?id=92038 20/03
Skicka en rättelse