Nu finns ett demo av #Guitar Hero: Metallica att tillgå, innhållande fyra spår från fullversionen. Två spår från huvudakten Metallica ingår: "Sad But True" och "Seek and Destroy". Vidare ingår "No Excuses" med Alice in Chains samt "Stone Cold Crazy" med Queen. Alla fyra låtarna kommer att vara spelbara i single-player samt i spellägena quickplay, head-to-head, face-off, pro face-off och battle gameplay. Demot äger rum på "The Forum venue" där man får ta del av den nya "in-the-round stage"-designen med tillhörande nya kameravinklar.

Spelet har release den 29 maj och kommer innehålla 45 Metallica-hits samt en hel drös med titlar från band som Metallica själva ska ha valt ut, såsom System of a Down och Foo Fighters.

Demoversionen är enbart släppt till Xbox 360. Vad gäller andra plattformar finns ingen information i nuläget. Antagligen är det bara att vänta till släppet för alla Wii och PS3-ägare.

Och inga dåliga ostron här inte! 23/03 Metallica jag väntar på dig <3<3<3<3<3!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D 22/03 är säkert bra roligt, ingen som har testat Ac/Dc till Rockband? mvh //Jocke 22/03 blev lite besviken på låtvalen i demot...över 400k, 98% på seek and destroy första gången man spelar den...hoppas de andra blir svårare 22/03 Jo, Hetfield's ansiktsmodell är ganska värdelöst, kunde ju gjorts bra mycket bättre. Och varför snurrar Trujillo runt som en tok varje gång han är i bild i spelet? 22/03 vem igenligen bryr sig så mycket om nya guitar modeler, eller kläder etc, det är ju enbart låtarena jag skulle köpa spelet för inte för göra min egen rockare, eller nått. Tycker fortfarande dom kan släppa låt pack istället för helt nya spel. 22/03 Är det nån mer 'n jag som tänkt på att James inte alls liknar sig själv? :P Dock så är Lars grymt lik. 22/03 Med tanke på att kostnaden på låtarna totalt om man går efter Kostnaden för andra låtar som finns för DLC så kommer priset ändå hamna på 600kr ca, så spelar det egentligen någon roll? 21/03 Asså gnället med att man mjölkar har gått lite långt nu. Enligt mig är det här helt klart värt en egen titel. 50 nya spår, ny svårighet(på trummor), nya karaktärer och säkert ny gear oxå. Det är liksom bara välja om man är villig att köpa det eller skit... 21/03 förstår inte varför dom ska släppa nya spel när det räcker med att dom bara typ slänger upp att man kan ladda hem alla låtar, men jag antar det är för mjölka mer pengar av Gyra hero. :( 21/03
Skicka en rättelse