#Sony- och #Microsoft-representativa har en tendens att smutskasta och förlöjliga varann så fort de får chansen. Speciellt intervjutillfällen med branschpress brukar vara ett uppskattat medel att skicka illa dolda gliringar via. När Gamasutra intervjuade Microsofts Aaron Greenberg hade han bland annat detta att säga om försäljningssiffror angående #Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned kontra Sony-flaggskeppet #Killzone 2:

If that content was sold at retail, it would be one of the best sellers across all platforms. It would have outsold Killzone 2.

Greenberg påstår också att GTA-expansionen är det "mest framgångsrika nedladdningsbara materialet vi någonsin släppt", och välkända Wedbush Morgan-analytikern Michael Pachter förutspådde nyligen att 2 miljoner nedladdningar under 2009 är troligt.

Greenberg fortsätter elda på konsolkriget med att hävda att tidigare Playstation 2-ägare nu väljer deras Xbox-format för nästa generation.

What we're finding in our research is that a large portion of the volume we're driving with Xbox 360 purchasers is actually PS2 owners choosing Xbox for the next generation. We're switching people from the PlayStation brand over to the Xbox brand.

Stämmer det han säger, eller är det rena gojan? Kom ihåg att Greenberg får betalt för att säga såna här saker, så försök hålla era kommentarer på en lugn och sansad nivå.

Bilden kommer ursprungligen från CNET Networks.

Fast mer utrymme i sig gör inte grafiken bättre. Visst, du kan ha enormt utrymme på skivorna, men sålänge som ditt grafikkort inte kan hantera det hela så spelar det ingen roll. En nackdel som ps3an har tekniskt sett är dess ramminne, det är något lägre... 23/03 Bra argument, jag får väl (iaf delvis) ändra ståndpunkt i frågan... Men för mig så kommer nog gow fortsätta vara gears of war (iaf tills jag skaffar en ps3:a och lirar god of war, då kan namnen bli lite svåra);) 23/03 Bwahahahah On-topic: Marketroids som hävdar vanvettiga saker är inget nytt, kommer alltid att ske från alla läger. 22/03 Sanningen är att 360 är starkare än ps3 (gaming) vilket bevisas här: http://xbox360.ign.com/articles/617/617951p1.html Anledningen för att Ps3 har bättre grafik på sina exklusiva spel är för att Bluray har mycket mer plats än dvd som 360 använder, allts... 22/03 Jag skulle säga det är fel. Som sagt vi är långt off topic nu men god of war har ingen annan förkortning än gow. Gears har geow och gears förutom dom som skriver gow. Gamespot har geow tag för gears tex (om du kollar videos är det mer eller mindre bara... 22/03 Det kommer inte hända, dom flesta 360 ägarna liksom jag har under åren köpt en hel del DLC, xbox klassiker och arcade spel till sitt konto, sånt dumpar man inte hur som helst, blir ju som att kasta pengarna i sjön. Och det här med att ha den kraftfullas... 22/03 Känns lite som panik från Microsoft, det har kommit många nyheter om hur dom har tänkt "bräcka" Killzone 2. Dom är nog rädda att många kommer att börja lämna Xbox 360 under 2009 p g a bättre spel och att PS3an har visat sej vara den kraftfullaste konsol... 22/03 Gick även jag från PS2 till 360. Jag gillar både min 360 och PS3 så om jag fått göra valet idag så är jag osäker på om det till 100% blivit en 360. Inte för att jag har något emot 360 men ÄNTLIGEN börjar PS3an tilltala mig. Tog ju så galet lång tid inna... 22/03 Microsoft får klaga, tjata, be och böna hur mycket de än fan vill, mina pengar får de i alla fall inte. :) (Dock har jag inget emot X360, den är inte direkt svag på spel precis. Jag sa bara att de inte fick mina pengar. ;)) 22/03 Idiot nyheter som skapar idiotiska kommentarer. Ni borde veta bättre #FZ. :down: 22/03
Skicka en rättelse