Logitech Wingman-musen är en av de första mössen riktad till den profesionella spelaren.

Design

Wingman musen är ganska liten och lätt. Den har en bra form och känns komfortabel att hålla. Den har tre knappar som man kan se på bilden, dock inget mushjul och inga sidoknappar.

Styrning och Sensitivitet

Wingman musen fungerar perfekt med både hög och låg sensitivitet. Med hög sensitivitet så är den fortfarande väldigt precis i små rörelser och med låg känslighet så märker man inte heller några problem. Man kan dra musen snabbt över hela musmattan utan att muskulan tappar fästet.

Underlag

Den fungerar bra på vanliga musmattor men det är rekommenderat att skaffa en Wingman mouse pad eller en Everglide. Wingmans egen matta är baserad på 3M Precise mousing surface teknologin och fungerar klart bra. Men efter att ha testat den på en everglide så fastnade jag dock direkt, det känns verkligen som den flyger fram helt utan motstånd.

Drivrutiner

Wingman musen använder standard Logitech Mouseware drivrutiner vilka fungerar bra i både Windows 2000 och Windows 98/95.

Slutslats

Logitech har verkligen lyckats med Wingman musen, den är precis vad den är sagd att vara, en spelmus. En del kanske kommer att sakna mushjulet, men jag lärde mig snabbt att klara mig utan det. Efter att ha testat musen så blev den mitt eget självklara val.

Skicka en rättelse